01/02/2017 16:58

Ευρωπαϊκή Κύπρος! – Βοηθός Διευθυντής Α’ πρόσβαλε μητέρα μαθήτριας κάνοντας την να ξεσπάσει σε λυγμούς

Ο κακός χαμός συνέβη σήμερα σε λύκειο της επαρχίας Λάρνακας, στο οποίο γονείς, εκπαιδευτικοί ακόμα και επιθεωρητής, έγιναν μάρτυρες σκηνής απείρου κάλλους.

Σύμφωνα με πηγές τις ιστοσελίδας μας, οι οποίες δε επιδέχονται ουδεμίας αμφισβήτησης, μητέρα η οποία μετέβη σε λύκειο της επαρχίας Λάρνακας, προκειμένου να παραλάβει την υποβασταζόμενη από πατερίτσες (βασταρκές) κόρη της, δέχτηκε μια άνευ προηγουμένου έντονη λεκτική επίθεση.

Ο λόγος για τον οποίο ο Βοηθός Διευθυντής εξοργίστηκε, ήτο η εμφάνιση της μαθήτριας η οποία δεν ακολουθούσε του κανονισμούς της στολής! Μάλιστα το σκηνικό έγινε ακόμη πιο έντονο, όταν ο Βοηθός Διευθυντής άρχισε να σπρώχνει την μητέρα προς το γραφείο της διεύθυνσης!

Ίδιες πηγές αναφέρουν στο i-eidisi πως η μητέρα, μετά την απαράδεκτη αυτή αντιμετώπιση, ένιωσε προσβεβλημένη και ξέσπασε σε λυγμούς στην είσοδο του σχολικού κτιρίου μπροστά στα μάτια του Διευθυντή.

Το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια επιθεωρήτριας του Υπουργείου Παιδείας καθώς και πολλών εκπαιδευτικών αλλά και πολλών γονέων. Η ιστοσελίδα μας θεωρεί σκόπιμο να αναφέρει πως ο εν λόγω Βοηθός Διευθυντής είναι μέλος της ΟΕΛΜΕΚ.

Οι αντιδράσεις

Πολλοί εκπαιδευτικοί αντέδρασαν για την απαράδεκτη στάση του Βοηθού Διευθυντή αυτού, ο οποίος με την αντιπαιδαγωγική κι άκαμπτη στάση του, όπως μας την περιέγραψαν μάρτυρες,  δημιουργεί συνεχώς τριβές τόσο με μαθητές όσο και με γονείς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα ίδια έπραξε και με άλλους εκπαιδευτικούς.

Οι μαθητές, αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο, με το πιο κάτω σκίτσο:

Τι αναμένεται να γίνει;

Η μητέρα της μαθήτριας, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της, μετά το συμβάν επιφυλάχθηκε να ασκήσει το δικαίωμα καταγγελίας κατά της απαράδεκτης και προσβλητικής συμπεριφοράς του εν λόγω Βοηθού Διευθυντή  Α’ ενώπιον του Διευθυντή του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Τα στοιχεία του τα έχουμε. Θα τα ζητήσει κανείς;

Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας μας κατέχουν τα στοιχεία του Βοηθού Διευθυντή για το περιστατικό και είναι πρόθυμοι, αν και εφόσον τους ζητηθούν επίσημα από τους αρμόδιους, να τα αναφέρουν.

Ρεπορτάζ: Μυρτώ Ζουμίδου – Δήμος Κουγιούντας

 

Tags:
Cheap Website Traffic