26/01/2017 20:58

Βρετανία: 7χρονη κακοποιήθηκε από τους ανάδοχους γονείς της και κόλλησε αφροδίσια νοσήματα!

Το άτυχο κορίτσι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις έξι ετών ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με τη μητέρα της

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού από τη Βρετανία που διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ήδη από την ηλικία των έξι ετών και στη συνέχεια έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης και από την ανάδοχη οικογένεια που ανέλαβε τη φροντίδα της, με αποτέλεσμα να κολλήσει Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα.

Το άτυχο κορίτσι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις έξι ετών ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με τη μητέρα της, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Mirror. Δράστης ήταν τότε ένας 32χρονος άνδρας, φίλος του αδελφού της.

Στη συνέχεια, όσο βρισκόταν στη φροντίδα ανάδοχης οικογένειάς, σε ηλικία μόλις επτά ή οκτώ ετών, διαπιστώθηκε πως έπασχε από γονόρροια και χλαμύδια, καθώς ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και από τους ανθρώπους που ανέλαβαν τη φροντίδα της.

Η απίστευτη δοκιμασία της έγινε γνωστή αυτή την εβδομάδα με τη δημοσιοποίηση έκθεσης της υπηρεσίας προστασίας παιδιών Croydon Safeguarding Children Board.

Η έκθεση προειδοποιεί επίσης πως σε κίνδυνο κακοποίησης βρίσκονται κι άλλα παιδιά ενώ αναφέρει πως με δυσκολία περπατούσε μετά την πρώτη νύχτα που έμεινε με τους ανάδοχους γονείς της.

Έμεινε όμως μαζί τους 15 μήνες και τότε οι εξετάσεις της έδειξαν πως έπασχε από δύο ΣΜΝ. Η ανάδοχη «μητέρα» της βρέθηκε επίσης θετική στη γονόρροια και ο «πατέρας» θετικός στα χλαμύδια. Εκτιμάται πως ο άνδρας είχε υποβληθεί σε θεραπεία για τη γονόρροια πριν γίνουν οι εξετάσεις.

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για όσα φρικτά έζησε η μικρή ενώ είχαν παραδώσει τη φροντίδα της στο κράτος.

Πρώτο Θέμα

Tags: