Τέλος εποχής για το i-eidisi

Η ιστοσελίδα i-eidisi.com ανακοίνωσε στις 31/5/2020 τον τερματισμό των εργασιών της, ευχαριστώντας τους χιλιάδες των αναγνωστών της οι οποίοι την εμπιστεύτηκαν για την ενημέρωσή τους.

Μαζί με το i-eidisi έκλεισε και το mag.i-eidisi.com, το περιοδικό που συνόδευε την ηλεκτρονική εφημερίδα με θεματολογία πιο ψυχαγωγική και lifestyle.

Η απόφαση

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν πολλών προβληματισμών σε σχέση με την βιωσιμότητα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Το όραμα των ανθρώπων πίσω από την ιστοσελίδα αυτή δεν ήταν απλά η γνωστοποίηση γεγονότων αλλά η διερευνητική, διεισδυτική και εις βάθος ερευνημένη δημοσιογραφία.

Όταν όμως ασκείται τέτοιου είδους δημοσιογραφία, το κατεστημένο στέκεται απέναντί σε όσους αποκαλύπτουν. Το ίδιο κατεστημένο αποφασίζει αν και ποιος θα λάβει διαφήμιση, δηλαδή αν μπορεί ένα ΜΜΕ να επιβιώσει.

Δηλώνουμε περήφανα ότι δεν στηρίξαμε το κατεστημένο και έτσι βρεθήκαμε αυτόματα εκτός «διαφημιστικής πίτας» σχεδόν ολόκληρο το χρονικό διάστημα της λειτουργίας μας.

Η συνέχεια

Στην M.O.N.D. Group ασχολούμαστε με πολλά και ενδιαφέροντα στον τομέα της επικοινωνίας. Το πιο ασύμφορο οικονομικά κομμάτι της εταιρείας ήταν το i-eidisi. Ως εταιρεία θα δώσουμε έμφαση στους κερδοφόρους τομείς του οργανισμού μας, από τα κέρδη του οποίου ελπίζουμε κάποια στιγμή να επανέλθουμε στον τομέα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης όπως εμείς την οραματιστήκαμε και χωρίς ανάγκες για άντληση διαφήμισης από τον οποιοδήποτε.

Ποια είναι η M.O.N.D. Group;

Η M.O.N.D. Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία του i-eidisi.com δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως η επικοινωνία, η διεύρυνση των κοινωνικών δικτύων οργανισμών, νέες και πολλαπλές μέθοδοι επικοινωνίας, το μάρκετινγκ, οι Δημόσιες Σχέσεις, η κατασκευή ιστοσελίδων, η συμβουλευτική σε επιχειρήσεις κ.ο.κ.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://mondgroup.org/

Σας ευχαριστούμε ξανά και καλή μας αντάμωση.

Η συντακτική ομάδα του i-eidisi.com