«Ξέρω έκαμα λάθος, εσκότωσα τρία άτομα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Ούλα έγιναν στα γρήγορα πρωτού καταλάβω τι έγινε»

«Ξέρω έκαμα λάθος, εσκότωσα τρία άτομα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Ούλα έγιναν στα γρήγορα πρωτού καταλάβω τι έγινε»

«Ξέρω έκαμα λάθος, εσκότωσα τρία άτομα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Ούλα έγιναν στα γρήγορα πρωτού καταλάβω τι έγινε» ήταν τα πρώτα λόγια του Θωμά ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο Θωμά συνέχισε την απολογία του μιλώντας για την οικογένειά του, τον γάμο του και τα παιδιά του.

Έπειτα μίλησε για την Μαριάννα, τη γνωριμία του για μέσω Facebook ενώ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος της ζήτησε να χωρίσουν καθώς αυτή ήθελε αρραβώνες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Θωμά, η Μαριάννα άρχισε να πλησιάζει στα παιδιά του Χρίστου και να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με το ένα εκ τα δύο παιδία του Θωμά. Την παρότρυνε όπως σταματήσει, ωστόσο η ίδια, σύμφωνα με τον Θωμά συνέχει να του στέλνει μηνύματα.

Ο Θωμά, ισχυρίστηκε πως η Μαριάννα είχε επαφή με τους Ντορζίδες και του έλεγε πως ο Θωμά θα τους βρει και θα του δείρει. «Βασικά έβαλεν τους λόγια για να δημιουργήσει προβλήματα», ανέφερε χαρακτηρίστηκα.

Από τους Ντορζίδες, ανέφερε ο Θωμά, ήξερα μόνο τον Κωνσταντίνο αφού ήταν φίλος μου στο Facebook. Ωστόσο ποτέ δεν έκαναν παρέα διευκρίνισε.

Ακόμα, στην απολογία του ο Θωμά είπε πως οι Ντορζίδες τηλεφωνήσαν στο παιδί του και γι’ αυτό ζήτησε τότε εξηγήσεις από την Μαριάννα.

Θωμά: «Είπα τους να κάτσουν να τους κεράσω» – Ο Παράσχος άρχισε να του φωνάζει και του «έδωκα μια ππουνιά»

Ο Θωμά περιέγραψε πλήρως την στιγμή του μαχαιρώματος του Παράσχου στο Δικαστήριο

Περισσότερα σε λίγο..