29/11/2016 18:32

Έκθεση Φωτογραφίας – «Με ένα εισιτήριο, της Xenos Travel, στο χέρι»

Ο Λάκης Αργυρού διοργανώνει την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Με ένα εισιτήριο, της Xenos Travel, στο χέρι», με φωτογραφίες παρμένες από τα ταξίδια στο Βιετνάμ, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Κρήτη.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσει ο Έντιμος Δήμαρχος Στροβόλου, Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης, την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου και θα ακολουθήσει δεξίωση

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016.
Ώρες Λειτουργίας: 10.00πμ – 1.00μμ και 4.00μμ – 9.00μμ

Μέγας Χορηγός: Xenos Travel, by Royal Holidays
Υποστηρικτές: Paso Card, Ελληνικό Μεζεδοπωλείο «Καθ΄οδόν», Café – bar «Momento», κομμωτήριο Solo10, Presse Caffe, Europa Plaza Hotel, Aviation and Tourism Institute, Ινστιτούτο λογιστικής «Accounting for U», Όμιλος Εταιρειών «Χρώμα-Συν».

Βιογραφικό:

Ο Λάκης Αργυρού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Στρόβολο.

Εργάζεται από το 1990 στο Δήμο Στροβόλου και απασχολείται ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Σπούδασε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις στο «Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» (Intercollege) από όπου αποφοίτησε με διάκριση. Τελείωσε τη Σχολή Δημοσίων Σχέσεων του Henshall Center του Λονδίνου, με τακτική παρακολούθηση μαθημάτων στην Κύπρο. Διδάχτηκε με υποτροφία “Leadership and Community Service” στο American University, στην Washington DC στις ΗΠΑ.

Είναι εισηγητής σεμιναρίων Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ και Προσωπικής Ανάπτυξης στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Εργάστηκε, κατά καιρούς, σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Κύπρου, ως μουσικός παραγωγός και ως δημοσιογράφος.

Ταξίδεψε σε πολλές χώρες στον κόσμο (27) μελετώντας τη διαφορετικότητα στην κουλτούρα και στον πολιτισμό, μαζεύοντας γνώσεις και εμπειρίες.

Tags:
Cheap Website Traffic