20/11/2016 15:43

Κρίνετε μας από τα έργα μας, όχι τα λόγια μας

Μια ζωή όλοι μας υπόσχονται πολλά “θα, θα θα” για να κερδίσουν την ψήφο μας. Εγώ δεν λέω θα κάνω αυτό, θα πετύχω εκείνο. Εγώ μπορώ μόνο να υποσχεθώ πως θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Της Έφης Ξάνθου – Υποψήφιας Δημάρχου Αγλαντζιάς

Μετά από 15 χρόνια συνεχούς πολιτικής εμπλοκής, και 10 χρόνια ενασχόλησης μου με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα προβλήματα και εμπόδια που θα έχω μπροστά μου για να πετύχω κάποια πράγματα. Η γνώση αυτή όμως με κάνει αισιόδοξη πως θα είμαι σε πολύ καλή θέση να προωθήσω επιτέλους κάποιες τομές και αλλαγές στα θέματα που αφορούν τον Δήμο Αγλαντζιάς και την τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα. Η γνώση της οδού που πρέπει να ακολουθήσω κάθε φορά είναι το ήμισυ της προσπάθειας!

Ζητώ λοιπόν την στήριξη των Αγλαντζιωτών για να μπορέσω να συνεχίσω να διεκδικώ τα πράγματα για τα οποία παλεύω και πασκίζω τα τελευταία 15 χρόνια από μια πιο καίρια θέση. Από μια θέση που θα μου επιτρέπει καλύτερη πρόσβαση για επίλυση προβλημάτων και ουσιαστική εξουσιοδότηση (και προφανώς ευθύνη) για επίλυση πολλών ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους συνδημότες μου και τους επισκέπτες της Αγλαντζιάς γενικότερα.

Η προσέγγιση μου για χειρισμό προβλημάτων είναι πάντοτε καλή διερεύνηση πρώτα του θέματος, ανταλλαγή απόψεων και διαβούλευση με ειδικούς για το κάθε θέμα, έτσι ώστε να αντιμετωπίζω τα θέματα με υπόβαθρο επιστημονικές απόψεις και βέλτιστα παραδείγματα , διαβούλευση με τα άτομα που επηρεάζονται άμεσα από το πρόβλημα και προώθηση των συλλογικών αποφάσεων που θα ληφθούν για επίλυση του προβλήματος το ταχύτερο δυνατόν. Αυτό μόνο μπορώ να υποσχεθώ στους Αγλαντζιώτες με το χέρι στην καρδιά. Τα “θα” είναι πλέον κούφια λόγια όταν ακούγονται από πολιτικούς και δεν θέλω να γίνω απλά άλλη μια εκλελεγμένη που υποσχέθηκε πολλά αλλά παρέδωσε λίγα. Υπόσχομαι ότι αν εκλεγώ δήμαρχος Αγλαντζιάς, θα είμαι πάντα στη διάθεση των συνδημοτών μου, ανοικτή σε διαβούλευση μαζί τους και με τεχνοκράτες και με συναδέλφους στο δημοτικό συμβούλιο και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω.

Πρέπει επιτέλους να αρχίσει ο κόσμος να κρίνει τους πολιτικούς από τα έργα και όχι από τα λόγια τους. Είμαι μόλις 35 ετών αλλά έχω να δείξω πολλά  επιτεύγματα παρά τα λίγα μου χρόνια. Καλώ τους Αγλαντζιώτες και Αγλαντζιώτισσες να μου εμπιστευτούν τη δημαρχία για να μπορέσω να διοχετεύσω τις γνώσεις και την ενέργεια μου στο να βελτιώσω τα πράγματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, τις γειτονιές μας, το περιβάλλον μας, την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τον Δημο. Υπόσχομαι πως δεν θα σας απογοητεύσω.

Υ.Γ. Παρά την νέα μόδα να κατέρχονται οι διάφοροι υποψήφιοι δήμαρχοι ως δήθεν ανεξάρτητοι, εγώ ξεκαθαρίζω πως κατέρχομαι ως υποψήφια δήμαρχος ως μέλος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών και οι οικολογικές αρχές που διέπουν την πολιτική ιδεολογία που ασπάζομαι με καθοδηγούν στην πορεία που ακολουθώ διαχρονικά.

Tags: