18/11/2016 21:58

Γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εθισμένοι στο WiFi απ’ ότι στο σεξ;

Με την πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι πιο εύκολη από ποτέ, μια σειρά διαδικτυακών πειρασμών που ολοένα και μεγαλώνει, οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να μείνουν offline ακόμη και για λίγες ώρες.

Η μελέτη “The iPass Mobile Professional Report 2016”, που μόλις δημοσιεύτηκε αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι προτιμούν να ζήσουν χωρίς σεξ παρά χωρίς internet.

Ενδεικτικό είναι ότι σε δείγμα 1.700 ανθρώπων στη βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη όταν ερωτήθηκαν για τις καθημερινές τους συνήθειες το 40% απάντησε ότι πιο σημαντικό τους είναι το WiFi παρά το σεξ, το οποίο θεωρεί σημαντικότερο το 37% των ερωτηθέντων.

Την ίδια ώρα το 14% απαντά ότι η σοκολάτα είναι το πιο απαραίτητο ενώ μόλις ένα ποσοστό 9% των ερωτηθέντων λέει ότι αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι ένα ποτάκι.

«Η ιδέα ότι το WiFi θα θεωρούνταν πιο απαραίτητο από το σεξ, το αλκοόλ και τη σοκολάτα θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικά χρόνια» σχολίασε κατά την παρουσίαση της έρευνας η εκπρόσωπος της iPass’, Patricia Hume.

Παράλληλα το 75% αυτών που συμμετείχαν στην έρευνα ισχυρίζεται ότι το WiFi έχει βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους. Ωστόσο μια άλλη μελέτη του πανεπιστημίου McMaster στο Οντάριο του Καναδά ισχυρίζεται το ακριβώς αντίθετο και πως η εξάρτηση από το διαδίκτυο μπορεί να οδηγήσει σε ψυχολογικά προβλήματα όπως η κατάθλιψη.

Τα τελευταία χρόνια που έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και η τεχνολογία στα κινητά τηλέφωνα τείνουμε να είμαστε πιο πολύ συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Μια πρόσφατη μελέτη του πανεπιστημίου Trent στο Νότινγχαμ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ενήλικες τσεκάρουν το smartphone τους 85 φορές την ημέρα!

Η τελευταία έρευνα είναι ακόμη ένα σημάδι ότι ζούμε όλο και περισσότερο online, από τη δουλειά μέχρι το διαδικτυακό φλερτ.

Σύμφωνα με το Ofcom ο μέσος χρόνος που περνούν οι άνθρωποι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, έχει διπλασιαστεί από τις 10 ώρες την εβδομάδα που ήταν μεταξύ του 2005 και του 2014 σε περισσότερες από 20.

Εσύ πόσο θα μπορούσες να αντέξεις χωρίς WiFi;

Πηγή: askmen.gr

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic