09/11/2016 10:15

Παραδέχτηκε την ήττα της η Χίλαρι Κλίντον

Η Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον τηλεφώνησε στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και αναγνώρισε την ήττα της στις προεδρικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες στις ΗΠΑ, μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Νωρίτερα την απόφαση της Χίλαρι Κλίντον να μην κάνει δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών ανακοίνωσε ο επικεφαλής της καμπάνιας της υποψηφίας των Δημοκρατικών Τζον Ποντέστα.

«Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πούμε τίποτα. Ξέρω ότι περιμένατε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Ακόμα καταμετρώνται οι ψήφοι και κάθε ψήφος μετράει» είπε ο Ποντέστα.

«Πολλές πολιτείες είναι ακόμα σε οριακό επίπεδο, οπότε δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο. Όλοι πρέπει να πάτε σπίτια σας. Να κοιμηθείτε. Έχουμε πολλά να πούμε αύριο» συμπλήρωσε κινούμενος με τον τρόπο αυτό στη γραμμή που είχε διατυπώσει προεκλογικά ο Τραμπ ότι δεν θα αναγνώριζε το αποτέλεσμα αν δεν κέρδιζε.

«Είμαστε περήφανοι για εσάς, είμαστε περήφανοι για αυτήν (σ.σ. τη Χίλαρι). Έχει κάνει απίστευτα πράγματα και δεν έχει τελειώσει» κατέληξε ο Ποντέστα.

Οι δηλώσεις του Τζον Ποντέστα

[ot-video]

[/ot-video]

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Tags: