08/11/2016 13:44

Επενδυτικό Συνέδριο ‘Cyprus Investment Opportunities Conference’

Η Κύπρος χρειάζεται Επενδύσεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπεί η Οικονομία γρήγορα σε ανάπτυξη. Το Επενδυτικό Συνέδριο ‘Cyprus Investment Opportunities Conference’ έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με ένα ξεχωριστό Συνέδριο. Οι Οργανωτές έχουν πετύχει να προσκαλέσουν στην Κύπρο 55 από τους πιο σημαντικούς Επενδυτές. Oι περισσότεροι είναι από τον Αραβικό Επιχειρηματικό χώρο.

logoΤην Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton, θα παρουσιαστούν Επενδυτικά έργα από τους ακόλουθους τομείς: Real Estate Development Residential & Tourist, Financial & Banking Opportunities, Energy Investment, Privatization of Government Assets & Investments και Shipping & Logistics.

Εναρκτήρια oμιλία θα δώσουν ο Εντιμος Υπουργός Μεταφορών & Εργων Κος Μάριος Δημητριάδης, και στελέχχη από CIPA / CIFA, ΧΑΚ και άλλους φορείς. Το Παγκόσμιο Τηλεοπτικό Κανάλι
CNBC, θα καλύψει τις εργασίες του Συνεδρίου.

Οργανωτές είναι η Κυπριακή Εταιρεία Globe Investments Holdings Ltd μαζί με τους διεθνείς ξένους συνεργάτες της Elite MAF Events & Exhibitions και United Exhibitions & Conferences.

Συμμετέχουν OEB και CIPA / CIFA.

[button link=”http://www.i-eidisi.com/wp-content/uploads/2016/11/progam.pdf” icon=”Select a Icon” side=”left” target=”blank” color=”e07800″ textcolor=”ffffff”]ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΔΩ[/button]

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic