22/10/2016 21:05

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του χώρου εκδηλώσεων της κοινότητας Βάβλας

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια του χώρου εκδηλώσεων της κοινότητας Βάβλας με συνολικό κόστος €55.000.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση σε χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Νικολαΐδης ανέφερε ότι το Υπουργείο, μέσω της Επαρχιακής Διοίκησης, «αντιλαμβανόμενο την ανάγκη στήριξης της κοινότητας, χρηματοδότησε την τελευταία τριετία έργα ανάπτυξης ποσού πέραν των €140.000, για δρόμους εντός και εκτός της κοινότητας, εξωραϊστικά και αντιπλημμυρικά έργα και έργα σε δημόσια κτίρια».

Ειδικότερα, πρόσθεσε, «υλοποιήθηκε η αποκατάσταση της διατηρητέας οικοδομής που βρισκόταν το Δημοτικό Σχολείο και η αλλαγή χρήσης του σε αίθουσα εκδηλώσεων και ιατρείο, καθώς και η επέκταση των υφιστάμενων κοινοτικών κτιρίων».

Ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε ακόμη ότι μέσω του Αναπτυξιακού Προϋπολογισμού της Επαρχιακής Διοίκησης, «έγινε ο σχεδιασμός και η κατασκευή του χώρου εκδηλώσεων τον οποίο εγκαινιάζουμε απόψε, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας επιθυμίες, με ένα συνολικό κόστος της τάξης των €55.000 περίπου».

«Κατά τη φετινή χρονική περίοδο, προγραμματίζονται έργα συνολικού κόστους €63,000, περιλαμβανομένων του εξωραϊσμού της παραδοσιακής στοάς, που βρίσκεται εντός του πυρήνα της Κοινότητας, και της αποκατάστασης παραδοσιακής οικοδομής και τη μετατροπή της σε δημόσια αποχωρητήρια», σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε, «μετά από συντονισμένες ενέργειες της Επαρχιακής Διοίκησης και του Κοινοτικού Συμβουλίου, έχει επιτευχθεί η ένταξη στον Αναπτυξιακό Προϋπολογισμό, ενός πολυσήμαντου για την Κοινότητα αναπτυξιακού έργου, του «Πολυκέντρου Νεότητας», συνολικής δαπάνης €400.000, το οποίο θα υλοποιηθεί τη διετία 2016-2017».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic