21/10/2016 13:47

Αστυνομικός σώζει 3χρονο αγοράκι από βέβαιο θάνατο (βίντεο)

Δραματικές σκηνές κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού ενός αστυνομικού, ο οποίος κλήθηκε να βοηθήσει δύο νεαρούς γονείς όταν αυτοί συνειδητοποίησαν πως το 3 ετών αγοράκι τους είχε σταματήσει να αναπνέει έξω από εστιατόριο.

Ήρωα θα αποκαλεί για μια ολόκληρη ζωή τον Τσέιζ Μίλερ, ο μπόμπιρας Μπρέινταν Γκέις, αφού ο αστυνομικός κατάφερε με περίσσια ψυχραιμία να του σώσει τη ζωή.

Ολα συνέβησαν έξω από εστιατόριο στο Τέξας. Ο αστυνομικός δέχθηκε την κλήση και κατευθύνθηκε χωρίς χρονοτριβή στο σημείο, όπου είδε την μητέρα να κρατά το αγοράκι στην αγκαλιά της.

Αμέσως βγήκε από το περιπολικό, πήρε προσεκτικά το παιδί στην αγκαλιά του και το έβαλε ανάσκελα στο έδαφος κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή. Αντιλήφθηκε πως ο 3χρονος δεν ανέπνεε ενώ ο παλμός του ήταν πολύ χαμηλός.

[ot-video][/ot-video]

Ζήτησε μάλιστα από τον πατέρα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να βγάλει από το αυτοκίνητο το μηχάνημα CPR. Η μητέρα όλη αυτή την ώρα δεν μπορούσε από το σοκ ούτε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του αστυνομικού, ο οποίος τελικά κατάφερε να επαναφέρει τον μικρό.

astinomikos1_0

«Ειχε μελανιασμένα χείλη και δεν ανέπνεε. Ο παλμός του ήταν χαμηλός και ήταν φανερό ότι έπρεπε να φανώ ψύχραιμος. Ηταν ένα τεράστιο μάθημα ζωής», δήλωσε ο αστυνομικός κατά τη διάρκεια της βράβευσής του στο Δημαρχείο της πόλης όπου κατάφερε να ξανασυνταντηθεί με τον πιτσιρικά, υπό καλύτερες συνθήκες αυτή τη φορά.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags: