04/10/2016 09:24

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που έπαιρνε στο «Παρά πέντε»!

Στο πνεύμα των ημερών, όπου κανάλια δεν έχουν πάρει άδεια και οι εργαζόμενοι του Mega είναι απλήρωτοι, γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην αμοιβή που έπαιρνε από την επιτυχημένη σειρά «Παρά πέντε»!

Τι απάντησε η «Ζουμπουλία» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην ερώτηση της Real News: «Βοηθάει ότι έβγαλες καλά χρήματα από το «Παρά Πέντε» και έχεις τον αέρα και την πολυτέλεια να κάνεις τις επιλογές που κάνεις;»

«Τι έκανα στο Παρά Πέντε; Μόνο καλά χρήματα; Πλούτισα, έγινα ζάμπλουτη! Πλάκα μου κάνεις; Πήρα κάποια λεφτά, αλλά δεν ήταν αυτά που νομίζουν κάποιοι.»

639

Πώς απάντησε στην ερώτηση: «Ούτε τη δεύτερη χρονιά της σειράς, που τα νούμερα τηλεθέασης χτύπαγαν «κόκκινο»;»

«Δεν πήρα τρελά λεφτά από τη σειρά… Πήρα χρήματα από τις διαφημίσεις που κάναμε για κινητή τηλεφωνία και από σπικάζ, αλλά κι αυτά δεν ήταν τόσα ώστε να έχω την πολυτέλεια που λες. Κρατούσα πάντα στην άκρη χρήματα, ακούγοντας τη μαμά μου που μου έλεγε: «Βέτα, φύλαξε λεφτά γιατί μπορεί να έρθουν δύσκολες μέρες». Και με αυτά μπορώ να σου πω ότι ναι, μπορώ να λέω ναι στην Κύπρο και στο ΚΘΒΕ, όπου τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πλουτίζει η ψυχή μου πρώτα απ’ όλα. Έτσι πορεύτηκα πάντα. Δεν έκανα εκπτώσεις και ακολουθούσα τον δρόμο της καρδιάς μου. Ακολουθούσα τα όνειρά μου, αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω. Αυτό με εκφράζει.»

Πηγή: Life.gr

Tags: