29/09/2016 11:13

«Βόμβα»: Pitt και Aniston συναντήθηκαν κρυφά σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το δημοσίευμα του «Radaronline» σύμφωνα με το οποίο ο Brad Pitt συνάντησε κρυφά την πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston σε ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Angelina Jolie.

image-1

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η 45χρονη σήμερα Aniston φαίνεται να μην ξεπέρασε ποτέ το διαζύγιό της από τον Brad Pitt.

Οι δυο τους όπως αποκαλύπτει το radaronline, συναντήθηκαν κρυφά σε ιδιωτική σουίτα στο ξενοδοχείο Gansevoort τον Ιούλιο. Μάλιστα απαθανατίστηκαν από την κάμερα ασφαλείας να μπαίνουν μαζί στο ξενοδοχείο. Σε αυτή τη συνάντηση ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να της εξέθεσε τα προβλήματα στον γάμο του με την Jolie και να προσπάθησε να την ξανακερδίσει.

image

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ωστόσο είναι παντρεμένη από το 2015 με τον ηθοποιό Justin Theroux. «Είναι χαρούμενη που έμαθε για το διαζύγιο του Brad γιατί μέσα της πάντα ήλπιζε. Είναι ο έρωτας της ζωής της και δεν μπόρεσε ποτέ να τον ξεπεράσει», αποκάλυψε φίλος της και πρόσθεσε: «Προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Theroux και τώρα είναι παγιδευμένη γιατί δεν τον αγαπά τόσο πολύ όσο τον Brad Pitt».

Πηγή: govastileto.gr

Tags: