27/09/2016 10:53

Γ.Γ ΠΑΣΥΝΟ: Ευθύνεται η Αστυνομία για την απουσία της από το Νοσοκομείο Λεμεσού

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της αστυννομίας για σοβαρότατες ελλείψεις στην ασφάλεια αλλά και για την εμφανέστατη απουσία των Αστυνομικών κατά το προχθεσινό επεισόδιο με τον μεθυσμένο ασθενή στο Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΣΥΝΟ Παναγιώτη Γεωργίου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Λόγου 101,1  μετά το περιστατικό που συνέβηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού  μετέβη  στο σημείο για να ελέγξει  τη έγινε, ενώ όπως τόνισε ο στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε Αστυνομική δύναμη, την ίδια ώρα που κινδύνεψαν ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Ο ίδιος κάνει λόγο για πλήρη απουσία της αστυνομίας μιας και αφότου τελείωσς   το περιστατικό εμφανίστηκε ο Αστυνομικός. Σχετικά με την σύλληψη  του ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν εξύβρισε Αστυνομικό και ότι απλά ανέφερε το περιστατικό με την απουσία Αστυνομικών  στο περιστατικό με την άσκηση βίας από μεθυσμένο ασθενή.

Τέλος ο Γ. Γ της ΠΑΣΥΝΟ ανέφερε ότι σήμερα θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη για θέματα ασφαλείας γιατί όπως ανέφερε υπάρχουν πολλά προβλήματα ασφαλείας.

Tags: