21/09/2016 12:05

Η Ελένη Μενεγάκη παρκάρει “άνετη”…στο πεζοδρόμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στις 3 Οκτωβρίου στον Alpha και ο φωτογραφικός φακός της Freddo της «τσάκωσε» την ώρα που αποχωρούσε από την τηλεοπτική της στέγη.

Φρέσκια, αδυνατισμένη και πάντα σέξι, η Ελένη Μενεγάκη απαθανατίστηκε στο πάρκινγκ του Alpha να συνομιλεί με συνεργάτη της.

Αφού επιβιβάστηκε στο πολυτελές όχημα, που οδηγεί με μεγάλη ευκολία για τα κυβικά και τον όγκο του, η Ελένη Μενεγάκη κατευθύνθηκε σε κατάστημα επίπλων της Λεωφόρου Κηφισίας, όπου και έμεινε για κάμποση ώρα, διαλέγοντας τα προϊόντα της αρεσκείας της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη πάρκαρε ή αλλιώς… «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, με την ίδια να μιλά στο κινητό της την ώρα που κλείδωσε το πελώριο τζιπ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οδηγών.

Αφού μπήκε στο κατάστημα, κάθισε αναπαυτικά σε μια από τις καρέκλες των γραφείων που υπήρχαν στον χώρο και συνομίλησε με έναν υπεύθυνο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έφυγε από το κατάστημα κρατώντας ένα μεγάλο άσπρο φάκελο που πιθανότατα να περιείχε δείγματα για να μπορέσει να διαλέξει.

Πηγή: zappit

Tags:
Cheap Website Traffic