20/09/2016 12:27

Ο καιρός σήμερα! Προβλέψεις για τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Στα ψηλότερα ορεινά θα πνέουν κυρίως
δυτικοί, μέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, το πρωί κυρίως στα δυτικά και βόρεια και νωρίς το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Στα ψηλότερα ορεινά θα
πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα νότια και ανατολικά, στους 29 στα δυτικά και βόρεια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ την Παρασκευή δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως μετά το μεσημέρι, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

ΚΥΠΕ

Tags: