31/08/2016 20:35

Ηλεκτρονικό τζόγο και κυβεία κυνήγησε η Αστυνομία – Δείτε τα αποτελέσματα…

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και των παράνομων ιπποδρομιών και σκυλοδρομιών, μέλη της Αστυνομίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης, διεξήγαγαν σήμερα έρευνες σε διάφορα υποστατικά στις επαρχίες Αμμοχώστου, Λάρνακας και Πάφου.

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν μέλη διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομίας, τα οποία διεξήγαγαν έρευνες σε εννέα υποστατικά παγκύπρια, τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τον κεντρικό εξυπηρετητή (Server), ο οποίος εντοπίστηκε στις 22/08/2016 και αποδεχόταν ιπποδρομιακά στοιχήματα και στοιχήματα κυνοδρομιών. (Δελτίο Τύπου 3 ημερ. 23/08/2016 σχετικό).

Κατά τις έρευνες ταυτοποιήθηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις οι οποίες συνδέονταν με τον πιο πάνω εξυπηρετητή (Server).
Επίσης, Κατά τη διάρκεια έρευνας, η οποία έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος, σε υποστατικό στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρεις μηχανές τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια».

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Εξάλλου, σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, εντοπίστηκε σε οθόνη να απεικονίζεται τυχερό παιχνίδι και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας θερμικός εκτυπωτής και ένα κουπόνι.

Τέλος σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα κουπόνια και έντυπα που αφορούν το απαγορευμένο ιπποδρομιακό στοίχημα.

Τα ΤΑΕ Πάφου και Λάρνακας, καθώς επίσης και οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Tags:
Cheap Website Traffic