20/08/2016

Πέθανε ο 10χρονος αδελφός του μικρού Ομράν

Aφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έπειτα από τον βομβαρδισμό του σπιτιού της οικογένειάς του. 

Μπορεί ο μικρός Ομράν Ντανκές, ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι, να στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τον μόλις 10 ετών αδελφό του.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Τelegraph» και τα όσα αναμεταδίδει το Πρώτο Θέμα, ο αδελφός του Ομράν, ο οποίος αποτελεί πλέον σύμβολο της καθημερινής τραγωδίας στη Συρία, υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έπειτα από τον βομβαρδισμό του σπιτιού της οικογένειάς του.

Ο μικρός Αλί έπαιζε στον δρόμο έξω από το σπίτι του όταν καθεστωτικά ή ρωσικά αεροσκάφη άρχισαν να βομβαρδίζουν το Χαλέπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τουλάχιστον 142 παιδιά σκοτώθηκαν -μόνο- τον Αύγουστο στο Χαλέπι, ενώ συνολικά 50.000 φέρονται να έχουν σκοτωθεί σε όλη την χωρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το σπίτι της οικογένειας Ντανκές μετά τον βομβαρδισμό

Το σπίτι της οικογένειας Ντανκές μετά τον βομβαρδισμό

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic