05/08/2016 17:48

Εκπτώσεις σε συλλόγους που θα συμμετέχουν στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Σημαντικές εκπτώσεις και διευκολύνσεις σε συλλόγους, τόσο εγχώριους όσο και του εξωτερικού, που θα λάβουν μέρος στον αγώνα του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου 2017, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, θα δοθεί έκπτωση 50% στο αντίτιμο συμμετοχής και άλλα κίνητρα για συλλόγους.

Σε αυτά περιλαμβάνονται πακέτα διαμονής, δωρεάν μετακίνηση την ημέρα του αγώνα και αναμνηστικό μπλουζάκι.

Οι διοργανωτές έφτιαξαν προσιτά πακέτα που ισχύουν τόσο για αθλητές όσο και για τις οικογένειες τους. Δεν υπάρχει κατώτατος αριθμός διανυκτερεύσεων για να ισχύουν οι τιμές των πακέτων, οπότε ένας σύλλογος μπορεί να επωφεληθεί από αυτά ακόμα και επιλέγοντας το μίνιμουμ της διαμονής στη Λεμεσό.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επισημάνσεις των διαγωνιζόμενων, οι διοργανωτές του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ προχώρησαν σε μια καμπάνια με τίτλο #weadvance, η οποία μεταξύ άλλων προνοεί αύξηση των χρηματικών επάθλων ανά διαδρομή, διπλασιάζοντάς τα μάλιστα σε περίπτωση που επιτευχθεί ρεκόρ αγώνα.

Έτσι, για τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα του Μαραθωνίου, το χρηματικό έπαθλο μπορεί να φτάσει τις 4.000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο ποσό για τον Ημιμαραθώνιο είναι 2.000 ευρώ.

Το ρεκόρ διαδρομής στους άνδρες κατέχει ο Κενυάτης Moses Kibet Kangogo με 2:13:29 και στις γυναίκες η Ρωσίδα Natalia Sergeeva με 2:38:56.

Για πρώτη φορά το 2017 θα υπάρξουν έπαθλα για τους νικητές έξι ηλικιακών κατηγοριών (18–29, 30–39, 40–49, 50–59, 60-69 χρόνων και 70+) σε όλους τους δρόμους.

Κρατήσεις πακέτων μπορούν να γίνουν μέσω του www.limassolmarathon.com/packages.php .

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com.

Tags:
Cheap Website Traffic