21/07/2016 08:06

Νέα εξέλιξη στο τετραπλό φονικό της Αγ. Νάπας – Συνελήφθη Ελληνοκύπριος

Σε διαμέρισμα στην Λευκωσία μπήκε  χθες η Αστυνομία με σκοπό την έρευνα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, αξιολογήθηκαν πληροφορίες τις οποίες έλαβε το Αρχηγείου, σε σχέση με μοτοσυκλέτα και οπλισμό που ενδέχεται να εμπλέκονται στο τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Οι πληροφορίες υπέδειξαν συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Έγκωμη, το οποίο ερευνήθηκε και στο οποίο εντοπίστηκαν ένα πυροβόλο όπλο, μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα και αριθμός φυσιγγίων.

Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη του 30χρονου ένοικου του διαμερίσματος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με τον βαλλιστικό έλεγχο να αναμένεται να καταδείξει τον ρόλο του όπλου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση των φόνων στην Αγία Νάπα, που διαπράχθηκαν στις 24 Ιουνίου 2016, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, αποκρύπτεται οπλισμός και κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Χθες, μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος μετέβησαν στο εν λόγω διαμέρισμα και διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν, στην αποθήκη του διαμερίσματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο και αριθμός φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.

Εντοπίστηκε επίσης μια μοτοσικλέτα, η οποία όπως διαπιστώθηκε είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία, στις 28 Μαΐου 2016.

Εναντίον του 30χρονο ενοίκου του διαμερίσματος, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Tags:
Cheap Website Traffic