05/07/2016 23:26

Έρευνες για τον Burelli και στον Πειραιά

Έρευνες και στην Αθήνα πραγματοποίησαν στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αναζήτηση του καταζητούμενου απο τις Κυπριακές Αρχές Αleks Burelli, ο οποίος φέρετε ως ένας από τους δολοφόνους του επιχειρηματία Φάνου Θεοφάνους (Καλοψιδιώτη).

Οι Αστυνομικοί ερεύνησαν σπίτια στην περιοχή του Πειραιά, όπου υπήρχε η πιθανότητα να έχει βρει καταφύγιο ο Αλβανός εκτελεστής, o οποίος άλλωστε φαίνεται πως κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσε επαφές με την ελληνική μαφία και συγκεκριμένα με το κομμάτι που ελέγχει την νύχτα του Πειραιά.

Ο Burelli δεν είναι άγνωστος στις Ελληνικές Αρχές, καθώς έχει εκτίσει τουλάχιστον τρεις φορές ποινές κάθειρξηςς στις φυλακές Πατρών, Μαλανδρίνου και Κορυδαλλού, για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα για εκβίαση, αρπαγή, ναρκωτικά και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός εκτελεστής του οποίου τα ίχνη εχουν χαθεί, παρά την γιγαντιαία επιχείρηση που έχει εξαπολύσει η Κυπριακή Αστυνομία, ίσως τελικά να κατάφερε μέσω συνεργών του να περάσει στα κατεχόμενα, απ’ όπου άλλωστε και πέρασε στην Κύπρο, μαζί με τους συνεργούς του έχοντας στα χέρια τους υπογεγραμμένο το “συμβόλαιο θανάτου” για τον επιχειρηματία Φάνο Θεοφάνους (Καλοψιδιώτη).

Όσον αφορά στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, τον άνθρωπο δηλαδή που έδωσε την εντολή για το ξεκλήρισμα της οικογένειας Καλοψιδιώτη τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως κρύβεται καλά, καθώς είχε αναθέσει σε τρίτα πρόσωπα, τα οποία επίσης δεν γνώριζαν τον τελικό εντολοδόχο, να βρουν ανθρώπους διαθέσιμους και για μερικές χιλιάδες ευρώ να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Στο μεταξύ το ενδεχόμενο ο Αλβανός εκτελεστής να έχει δολοφονηθεί προκειμένου να μην ανοίξει ποτέ το στόμα του και να αποκαλύψει τους εντολείς του, έστω αυτούς τους ενδιάμεσους, είναι σφόδρα πιθανό και εξετάζεται με σοβαρότητα από τις Κυπριακές Αρχές, αναφέρει σε δημοσιευμά της η ελλαδική ιστοσελιδα newsit.gr

Tags: