02/06/2016 09:41

Αυτός ο 34χρονος Σκαλιώτης θέλει άλλο αυτοκίνητο γιατί το δικό του έγινε στάχτη

Αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 34χρονου από την Ελλάδα, καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται γύρω στις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα εξερράγη φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 34χρονου από την Ελλάδα, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στα Περβόλια.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η αξία του αυτοκινήτου ανέρχεται περίπου στα χίλια ευρώ. Από τους καπνούς και τη θερμότητα, προκλήθηκαν ζημιές στην πολυκατοικία άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και του ΤΑΕ, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το πρωί αναμένεται να αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για τη φωτιά στο όχημα του.

Εξάλλου μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που βρισκόταν σε κίνηση στα Λεύκαρα πήρε φωτιά και όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 22χρονος οδηγός του, το όχημα παρουσίαζε συνεχώς προβλήματα στην ηλεκτρική του εγκατάσταση.

Ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι μόλις χθες το είχε παραλάβει από τον ηλεκτρολόγο όπου βρισκόταν για επιδιόρθωση.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές ύψους τριών χιλιάδων ευρώ.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic