29/05/2016 11:34

Οικολόγοι: Πότε επιτέλους θα υλοποιήσει ο πρόεδρος Αναστασιάδης την δέσμευση του για το ΓΕΣΥ;

Την υπόσχεση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπενθυμίζουν οι Οικολόγοι Συνεργασία Πολιτών, σε σχέση με την ανάληψη της πρωτοβουλίας για το ΓΕΣΥ.

«Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ειλικρινά αναρωτιόμαστε τι άλλο να περιμένουμε να ακούσουμε για το διαλυμένο χώρο της δημόσιας υγείας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι καταγγελίες και η ανάδειξη τεράστιων προβλημάτων είναι στο καθημερινό πρόγραμμα, σύμφωνα με τους Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. «Χτες ακούσαμε ότι ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος καταγγέλλει πως το Υπουργείο Υγείας προχωρεί σε προσλήψεις γιατρών οι οποίοι δεν διαθέτουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην Κύπρο. Βρισκόμαστε δηλαδή στο απόλυτο της διάλυσης».

Οι αρμόδιοι συνεχίζουν να παίζουν με την δημόσια υγεία χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, καταγγέλλει δημόσια η ανακοίνωση για να καταλήξει ότι «το εντυπωσιακό είναι ότι δηλώνουν και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια τους».

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης υποσχέθηκε πριν από λίγους μήνες ότι θα αναλάβει προσωπική πρωτοβουλία για το ΓΕΣΥ, υπενθυμίζει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

«Πότε επιτέλους σκέφτεται να υλοποιήσει την υπόσχεση του; Μετά που θα καταστραφούν όλα και δεν θα έχει τίποτα πλέον να σωθεί ή να διορθωθεί;» καταλήγει η δημόσια τοποθέτηση;

Tags:
Cheap Website Traffic