18/05/2016 09:37

Ατάραχη η θεία – τέρας που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται γυμνή στο μπάνιο και την τραβούσε με κάμερα (βίντεο)

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε χθες μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών η 37χρονη θεία, που έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να παίρνει άσεμνες στάσεις γυμνή και να μιλά με τρόπο που παραπέμπει σε πορνό, τραβώντας τη παράλληλα σε βίντεο, με το κινητό της.

Η γυναίκα χθες με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα και αρχικά αποφασίστηκε η μεταφορα της στις φυλακές Θηβών. Ωστόσο δεν την δέχτηκαν ως προσωρινά κρατούμενη και γι΄αυτό πήγε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Η 37χρονη φέρεται να είπε ότι δεν θα το ξανακάνει, ότι αγαπάει την ανιψιά και ότι δεν ήθελε να της κάνει κανό. Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης πάντως δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους. Αμίλητη βγήκε από τα δικαστήρια και μπήκε στο περιπολικό χωρίς να κάνει δηλώσεις…

[ot-video]

[/ot-video]

Ο αδελφός της γυναίκας και θείος της μικρής, έχοντας δει το βίντεο στο κινητό της αδελφής του, λέει για τα όσα σοκαριστικά ακούγονται: “Ναι το έχω ακούσει το βίντεο, το έχω δει. Αυτό που της έλεγε είναι, να πει αυτά τα λογάκια, να βγάλει τα ρούχα της, να βάλει το χεράκι της στο… !Κυρίως της έλεγε να κάνει κάποιες κινήσεις επάνω στο σώμα της”. Στην ερώτηση αν αυτά που ακούγονται είναι περίεργα ο ίδιος ανέφερε πως παραπέμπουν σε πορνογραφικό υλικό και πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό.

[ot-video]

[/ot-video]

To παιδί έχει απομακρυνθεί από την πρώτη στιγμή από το οικογενειακό περιβάλλον και αναζητείται ίδρυμα το οποίο θα το φιλοξενήσει. Προς το παρόν παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ. Ο δικηγόρος της 37χρονης θείας ζήτησε τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την πελάτισσά του για να διαπιστωθεί αν είχε πνευματική διαύγεια και αν αντιλαμβανόταν τις πράξεις της.

Πηγή: athensmagazine

Tags: