29/04/2016 08:26

Τι κρύβεται πίσω από τον 65χρονο που βρέθηκε αναίσθητος σε πεοζοδρόμιο στην Αγία Νάπα;

Δύο νεαροί ηλικίας 22 χρόνων κάτοικοι στην Αγία Νάπα συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία, αναφορικά με τον τραυματισμό 65χρονου από την Αγία Νάπα, που εντοπίστηκε την Τετάρτη το πρωί αναίσθητος σε πεζοδρόμιο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο νεαρών και χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου τους συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 07.20 την Τετάρτη το πρωί λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ότι Ελληνοκύπριος ηλικίας 65 χρόνων από την Αγία Νάπα, είχε εντοπιστεί τραυματισμένος πάνω σε πεζοδρόμιο λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικία του.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε τραύμα στη σιαγόνα και κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου του.

Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο άνδρας διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Tags: