22/04/2016 21:32

Φωτογραφίες από την δουλειά του Τρύφωνα Μοδέστου στο Charity Fashion Show της Ροντίκα Καρογιάν

Με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γιόρτσιο και υπό την αιγίδα της Ροντίκα Καρογιάν, η διεύθυνση του Athletes Performance Nicosia, διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 16 Απριλίου και είχε ως κύριο στόχο την ενίσχυση του ταμείου του Συνδέσμου «Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης».

Στο show συμμετείχαν 8 σχεδιαστές και μια επωνυμία ρούχων, εκ των οποίων και ο νεαρός ταλαντούχος σχεδιαστής Τρύφωνας Μοδέστου.

Την Οργάνωση και την παραγωγή του event, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον χώρο εγκαταστάσεων του Athletes Performance, είχε η Αντιγόνη Τασουρή και ο Πέτρος Παπακυριακού, ενώ η επιμέλεια και το styling ήταν υπό την ευθύνη των Γιώργο Χρυσοστόμου και Frangeska Olsen.

1. Tryfonas Modestou

Ο σχεδιαστής Τρύφωνας Μοδέστου

Είπαν για τον Τρύφωνα:

Ανδρέας Φαλάς:

[blockquote style=”2″]Άψογη συνεργασία. Ένας νέος σχεδιαστής με πολύ δυνατό χαρακτήρα, κάτι που αποτυπώνεται στα ρούχα που δημιουργεί. Ήδη έχω αρκετά outfits από τον σχεδιαστή, ρούχα τα οποία όποτε φοράω, προκαλούν τον θαυμασμό για την πολύ καλή ποιότητα αλλά και για την εφαρμογή [/blockquote]

Χριστίνα Φιλιππάκη:
[blockquote style=”2″]Θα ήταν χαρά μου να φορούσα ξανά τα ρούχα του Tryfona Modestou, μου αρέσει αρκετά το style των ρούχων του που έχουν άποψη και η κάθε λεπτομέρεια του κάθε ρούχου είναι μοναδική. Ακόμα και η ποιότητα των υφασμάτων είναι εξαιρετική! Το συγκεκριμένο style των ρούχων για την γυναίκα και το κλασσικό και το μοντέρνο, είναι υπέροχο. Και ακόμα, η εμπειρία της στιγμής στην πασαρέλα ήταν πολύ ωραία! [/blockquote]

Ένα δείγμα από την δουλειά του Τρύφωνα Μοδέστου, συλλέξαμε σε φωτογραφίες και σας το παρουσιάζουμε πιο κάτω:

2. Andreas Falas

3. Andreas Falas

4. Marcos Komodromos

5. Marcos Komodromos

6. Loukas Xamatsos

7. Loukas Xamatsos

8. Silvana Muller

9. Silvana Muller

10. Christina Filippaki

Tags:
Cheap Website Traffic