22/04/2016 00:08

Διάσημοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Prince

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από την αιφνίδια είδηση του θανάτου του θρύλου της μουσικής Prince. Από τον Gene Simmons των Kiss μέχρι τον Boy George και από τον Billy Idol μέχρι Samuel Jackson, ηθοποιοί, μουσικοί αλλά και αθλητές όπως ο Shaquille O’Neal έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον γνωστό καλλιτέχνη με αναρτήσεις στο Twitter.

«Δυστυχώς ο Prince πέθανε. Ήταν ένας γίγαντας. Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του, τους φίλους του και τους φαν τους» έγραψε ο Gene Simmons.

«Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα. Prince αναπάυσου εν ειρήνη. Κλαίω» ανάρτησε στο twitter ο Boy George.

«Αναπάυσου εν ειρήνη Prince. Άλλο ένα είδωλο που έφυγε νωρίς» ανέφερε ο Shaquille O’Neal.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Prince πέθανε. Ήταν ένα σπουδαίο, σπουδαίο ταλέντο» σημείωσε ο Billy Idol.

«Και έτσι…ο κόσμος έχασε αρκετή μαγεία. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince. Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες τόσα πολλά» ανέφερε η Katy Perry.

«Είμαι συντετριμμένος. Τα αγγλικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Prince είναι νεκρός; Τεράστια απώλεια για όλους μας. Τι ιδιοφυία! Έχω μείνει άφωνος» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός Samuel Jackson.

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι Duran Duran gγια τον Prince χαρακτηρίζοντάς τον «ένα τεράστιο ταλέντο του οποίου όλοι ήμασταν φανατικοί θαυμαστές».

«Ασχημα νέα σήμερα. Ο Prince έφυγε. Η μουσική έχασε μια σπουδαία παρουσία. Ο κόσμος θα είναι λιγότερο funky. Δεν θέλω να το πιστέψω» γράφει ο Simon Le Bon.

Ο Justin Timberlake γράφει στο Twitter: «Prince ο ασύγκριτος»

«Η μαβιά βροχή έγινε μαβιά δάκρυα. Ακόμη ένας θρύλος μας αποχαιρετά. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince» γράφει ο Antonio Banderas.

Αυτός είναι ο ήχος των περιστεριών όταν κλαίνε. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και σε όλους μας» έγραψε η Whoopi Goldberg

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic