12/04/2016 19:03

Δεν θα έχει απόψε MEGA Γεγονότα στην Ελλάδα

Δεν θα μεταδοθεί απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Megaλόγω της τετράωρης στάσης εργασίας στην οποία αποφάσισαν να αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό και στην ιστοσελίδα megatv.com. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, η στάση αυτή που πρόκειται να διαρκέσει από τις 18.00 έως τις 22.00 αποτελεί την αντίδραση των εργαζομένων στην «αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ δεκαπενθημέρου Μαρτίου 2016, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας».

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» για σήμερα Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 από τις 18:00 έως τις 22:00.
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:
· Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
· Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ.»

Tags:
Cheap Website Traffic