07/04/2016 13:00

ΔΕΟΚ: Διεκδίκηση επιστροφής του 10% για το Έκτακτο Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό

Άδικοι και αναιτιολόγητοι είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την επαναφορά του 10% για το Έκτακτο Ωρομίσθιο Προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΟΚ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πλειοψηφία της συγκεκριμένης ομάδας εργαζομένων αμείβεται με μισθούς που δεν ξεπερνούν τα €1000 και εργάζεται μόνο 8 μήνες το χρόνο παρόλο που εδώ και χρόνια προσφέρει με αφοσίωση τις υπηρεσίες της στην βάση των εποχικών αναγκών του κράτους.
«Σε μια περίοδο πανηγυρισμών και αυτοεπαίνων της κυβέρνησης για την έξοδο της οικονομίας από το μνημόνιο θα αναμέναμε τουλάχιστον να ανταποκριθεί στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της συντεχνίας, να μας συναντήσει και να μας εξηγήσει για ποιο λόγο ενώ εξαγγέλλει την επαναφορά του 10% για όλη τη Δημόσια Υπηρεσία που έχει συμπληρώσει 24 μήνες εργασίας, αρνείται πεισματικά να ρυθμίσει με τον ίδιο τρόπο το θέμα και για το Έκτακτο Ωρομίσθιο Προσωπικό της κυβέρνησης», αναφέρεται.

Η ΔΕΟΚ απαιτεί «τον τερματισμό του απαράδεχτου κουτσουρέματος του 10% και καλεί την κυβέρνηση να εκτελέσει  την  υποχρέωση που έχει έναντι των πιο χαμηλόμισθων  εργαζόμενων της Δημόσιας Υπηρεσίας».

Προειδοποιεί παράλληλα ότι θα κατέλθει σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η Κυβέρνηση εντός των προσεχών ημερών δεν άρει την αδικία.

Tags:
Cheap Website Traffic