07/04/2016 19:00

Αποχώρησε ο Χρ. Πάλλης από τον κατάλογο υποψηφίων ΔΗΣΥ

Την ανιδιοτέλεια και τον αλτρουισμό του υποψήφιου Βουλευτή για την επαρχία Λευκωσίας Χρήστου Πάλλη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει θέση στο ψηφοδέλτιο μέσω των εσωκομματικών εκλογών έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει, εξαίρει σε ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ αναφέρεται ότι «ο Χρήστος έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόταν μεταξύ των προκριθέντων από τις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος, ώστε να διευκολύνει την παράταξη για τη μάχη των εκλογών της 22ας Μαΐου».

«Ο Χρήστος Πάλλης, στο πλαίσιο της διαβούλευσης του κόμματος με το σύνολο των υποψηφίων, έθεσε τον εαυτό του και την υποψηφιότητα του στη διάθεση του Πολιτικού Γραφείου για χειρισμό, για το καλώς νοούμενο συμφέρον της παράταξης», προστίθεται.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ συνεχίζει αναφέροντας ότι«νιώθουμε ότι έχουμε ένα πολύτιμο παράδειγμα ανιδιοτελούς στελέχους του κόμματος που βάζει το συμφέρον της παράταξης πάνω από δικές του προσωπικές φιλοδοξίες».

«Η στάση του Χρήστου Πάλλη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα», καταλήγει.

Tags: