04/04/2016 17:14

Η επιστημονική εικόνα για το πώς είναι ο τέλειος άντρας

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις πιο έγκριτες έρευνες.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ωστόσο υπάρχουν κάποια προσόντα τα οποία αν διαθέτεις και- γιατί όχι- δουλέψεις, ίσως καταφέρεις να προσεγγίσεις την πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου. Οι πιο ελκυστικές έσω/έξω ιδιότητες του τέλειου αρσενικού που ακολουθούν δεν προκύπτουν από κάποιο πρόσφατο γκάλοπ, αλλά από διασταύρωση των πιο σημαντικών μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί κατά την τελευταία δεκαετία γύρω από το θέμα- που μπορεί να χλευάζεις, αλλά σιγά μη δε διαβάσεις. Έχουμε και λέμε:

Είναι αξύριστος

Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι «έχει γένια» ή «έχει μούσια», αλλά θα γινόταν πολύ συγκεκριμένο, ενώ στην πραγματικότητα το πράγμα απαιτεί μια γενικότητα. Οι γυναίκες προτιμούν τα αξύριστα μούτρα από τα κόντρα γυαλισμένα, με ιδανικό το αποτέλεσμα στο οποίο οδηγεί η αποχή από το ξυράφι ύστερα από δέκα μέρες. Αντιθέτως οι παχιές γενειάδες θεωρούνται «υπερβολή».

Πίνει μπύρα, τρώει κρέας

Προφανώς οι γυναίκες δεν γουστάρουν ιδιαιτέρως τους χορτοφάγους. Αυτό έχει καταγραφεί γενικώς όπως και το ότι θεωρούν πιο σέξι ο άντρας να πίνει μπύρα αντί για κρασί ή κάποιο άλλο ποτό.

Δεν τεμπελιάζει

Γενικότερα και ειδικότερα όταν η κουβέντα πάει στις δουλειές του σπιτιού. Οι γυναίκες βλέπουν «φως» όταν το αρσενικό σηκώνει το χεράκι του και βοηθάει στο νοικοκυριό. Βασικά η έρευνα ότι οι άντρες που βοηθούν στο συμμάζεμα/καθάρισμα κάνουν πιο πολύ σεξ, δεν έχει κι ούτε πρόκειται να καταρριφθεί, όσο υπάρχουν άνθρωποι.

Θέλει να την κυριαρχεί στο κρεβάτι αλλά μόνο εκεί

Όταν η τάση να έχεις το «πάνω χέρι» είναι κάτι που περιορίζεται στην κρεβατοκάμαρα, λογίζεται ως προτέρημα για μια γυναίκα, πόσο μάλλον όταν ισορροπεί με μια προστατευτική συμπεριφορά. Σε θέλει σωματοφύλακά της, αλλά όχι κτητικό. Κοινώς θέλει να τη σέβεσαι, να την προσέχεις και να το δείχνεις παντού και πάντα, άσχετα με τα «αίσχη» που μπορεί να κάνετε στο σεξ.

Έχει χιούμορ

Αλίμονο. Μην το γελάς καθόλου, πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες αξίες ενός άντρα (ελπίζουμε να ισχύει και για σένα το ίδιο αντίστροφα). Το καλό χιούμορ σχετίζεται άμεσα με την εξυπνάδα αλλά και την αυτοπεποίθηση, καθώς όσο πιο μουντρούχος κανείς τόσοπιο πολλοί συνειρμοί με το κεφάλαιο «κόμπλεξ και ψυχολογικά» προκύπτουν. Είπαμε όμως, να είναι ποιοτικό το χιουμοράκι. Όχι να βασίζεται στη χοντράδα.

Διαθέτει καλούς πόντους

Δεν το λες και παράδοξο, το ύψος και το μέγεθος μετράνε, κι ας λένε ό,τι θέλουν κατά καιρούς. Οι ψηλοί, στιβαροί άντρες (με φαρδείς ώμους και δυνατό στήθος) ανέκαθεν προσδιόριζαν ό,τι εστί αρρενωπότητα. Επίσης πέρα από το ύψος εκτιμούν και το καλό μέγεθος εκεί κάτω, το οποίο δεν είναι απαραίτητα και το πιο μεγάλο. Οι έρευνες έχουν «κλειδώσει» στα 16 εκατοστά μήκος και στο κάτι παραπάνω από 1.80 ύψος.

gr.askmen.com

Tags:
Cheap Website Traffic