30/03/2016 08:27

Συνέλαβαν 19χρονο ναρκωμανή – Θεάθηκε να αποχωρεί από περίπτερο που διέρρηξε προηγουμένως

Νεαρός 19 χρόνων από τη Λάρνακα συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα από την Αστυνομία ως ύποπτος για υποθέσεις διάρρηξης περιπτέρου στην Αραδίππου με σκοπό τη κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 01.10 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι σε περίπτερο που βρίσκεται στην  Οδό Ριζοκαρπάσου, υπήρχε διάρρηξη.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν ότι η πίσω πόρτα του περιπτέρου είχε παραβιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο.

Από την περιοχή θεάθηκε να αποχωρεί αυτοκίνητο και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι το όχημα ανήκει σε 19χρονο από τη Λάρνακα.

Μεταξύ των ωρών 01.55 – 02.20 σήμερα τα ξημερώματα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας ερεύνησαν την κατοικία του 19χρονου όπου εντοπίστηκε σε έπιπλο στη κουζίνα μικρή ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης σε πλαστικό σακούλι.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 19χρονο για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου ανακρινόμενος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην διάρρηξη του περιπτέρου.

Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου και η ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic