04/03/2016 09:22

Το σύμβολο του Instagram που εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε

Ένα άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμής σύμβολο εμφανίστηκε σε κάποιους χρήστες του Instagram σε συσκευές iOS που έκαναν πριν από λίγες μέρες αναβάθμιση της εφαρμογής. Σύμφωνα με το Insider εμφανίστηκε ένα ιδιαίτερα αινιγματικό νέο χαρακτηριστικό: ένα πλήκτρο με το σύμβολο συν (+).

Σύμφωνα με τα tweets διάφορων χρηστών πατώντας το κουμπί «συν» άνοιξε το αρχείο με τις φωτογραφίες για να επιλέξουν όποια ήθελαν αλλά δεν κατάφερναν να την ανεβάσουν, καθώς η εφαρμογή δεν το επέτρεπε.

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό στη συνέχεια απομακρύνθηκε με μια νέα ενημέρωση της εφαρμογής αλλά όπως φαίνεται το Instagram ετοιμάζεται να αναπτύξει ένα νέο χαρακτηριστικό, ίσως την δυνατότητα απάντησης σε φωτογραφία με φωτογραφία ή βίντεο όπως συμβαίνει και στο Facebook.

Βάσει δημοσιευμάτων αυτό είτε έγινε εσκεμμένα για να αρχίσει να υποψιάζεται το κοινό που χρησιμοποιεί την εφαρμογή και να συζητηθεί.

Άλλες εκδοχές για το νέο σύμβολο είναι ότι ίσως θα υπάρχει η δυνατότητα της αναδημοσίευσης μιας φωτογραφίας στο προφίλ του χρήστη απευθείας μέσω Instagram και όχι με τη χρήση κάποιας άλλης εφαρμογής όπως συμβαίνει σήμερα.

Όπως και να έχει αυτό κίνησε το ενδιαφέρον των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου που πλέον μετρά εκατομμύρια μέλη μεταξύ των οποίων είναι και οι διάσημοι που έχουν γίνει φανατικοί. Αυτό που απομένει είναι μια επίσημη απάντηση ή ένα σχόλιο από το Instagram, καθώς μόνο εικασίες μπορούν να ειπωθούν και όχι κάτι σίγουρο.

 

insta01

 

insta02

 

Tags:
Cheap Website Traffic