03/03/2016 07:30

Μία 90χρονη με καρκίνο αντί για θεραπεία επιλέγει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Η Norma είναι μια 90χρονη γυναίκα από το Μίσιγκαν που διαγνώστηκε με καρκίνο της μήτρας λίγο καιρό αφού ο Leon, ο 67χρονος σύζυγός της, απεβίωσε. Όταν ο γιατρός της την ενημέρωσε σχετικά με τις δυνατότητες της θεραπείας, η Norma αρνήθηκε τις διαθέσιμες επιλογές όπως τη χημειοθεραπεία και αντ’ αυτού αποφάσισε να κάνει το απροσδόκητο και να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της.

«Είμαι 90 χρονών, ξεκινάω το ταξίδι», είπε και το έκανε. Μαζί με το γιο της και τη σύζυγό του έχουν ήδη δει μερικά από τα ωραιότερα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών και πλέον κάνει αυτό που ονειρευόταν, δηλαδή ταξιδεύει συνεχώς. Ήδη βρίσκονται εδώ και 6 μήνες στο δρόμο γνωρίζοντας νέα μέρη και προορισμούς. Όπως λέει η ίδια, αντί να κάνει χημειοθεραπεία αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της στο έπακρο γνωρίζοντας νέα μέρη. Χωρίς να έχει κάποια «εγγύηση» ότι θα επιβιώσει από την χειρουργική επέμβαση και τη χημειοθεραπεία που είναι απαραίτητη για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, αποφάσισε να απολαύσει το χρόνο που είχε απομείνει, κάνοντας τα πράγματα που πάντα ήθελε.

Έχει ήδη επισκεφθεί μέρη που την γοήτευσαν όπως το Grand Canyo, έχει κάνει στάση για να απολαύσει το άρωμα των λουλουδιών και έχει ακόμα μπει και σε αερόστατο. Δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και απολαμβάνει την εκπλήρωση των ονείρων της. Όταν την ρωτούν πως έχει τόσο θετική ενέργεια, απαντά: «Συνεχίζω και προχωράω κάθε μέρα, αυτό είναι όλο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα σε όλο αυτό το ταξίδι έχει κάνει και πολλές φιλίες με ανθρώπους, αλλά και ζώα. Κάνει μερικά διαλείμματα για να ξεκουραστεί, αλλά αρχίζει και πάλι σύντομα το ταξίδι της το οποίο ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015. Μαζί με το γιο και τη νύφη της, είναι πάντα ο αγαπημένος τους σκύλος που της κρατά συντροφιά.

Δείτε φωτογραφίες από το μέχρι τώρα ταξίδι της Norma…

old01 old02 old03 old04 old05 old06 old07 old08 old09 old10 old11 old12 old13 old14 old16

 

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic