17/02/2016 13:55

Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας στη Λάρνακα

Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα στο οποίο το πρωί σημειώθηκε επεισόδιο με άνεργο 34 χρόνων, από την Ορόκλινη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα το πρωί 34χρονος από την Ορόκλινη, ο οποίος υπέβαλε πριν από έξι μήνες αίτηση για ανεργιακό επίδομα, μετέβη στο αρμόδιο τμήμα του Επαρχιακού Γραφείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα, προκειμένου να ενημερωθεί για την καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος.

Η επί καθήκοντι υπάλληλος του γραφείου ανέφερε στον 34χρονο ότι το θέμα του είχε τακτοποιηθεί, ωστόσο αυτός φέρεται να επέμενε και να κτύπησε το χέρι του στο πάγκο εξυπηρέτησης.

Στη συνέχεια, δεύτερη υπάλληλος του γραφείου ενδιαφέρθηκε να μάθει το πρόβλημα του και ο 34χρονος φέρεται να αντέδρασε και να έσπασε το γυάλινο προστατευτικό παράθυρο που χωρίζει τους πελάτες από τις υπαλλήλους. Ο άνδρας φέρεται, επίσης, να πέταξε στο πάτωμα και να έσπασε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα εκτυπωτή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν οι συνάδελφοι των υπαλλήλων προσέτρεξαν προς βοήθεια τους, ο 34χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να κτύπησε λειτουργούς. Δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων οι οποίοι και συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic