17/02/2016 18:09

Κύπρος: Έστειλαν σε ανήλικο sms που έγραφε «Μόλις βγήκα από μπάνιο… και στάζω»

Το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα και τους αριθμούς των κινητών τηλεφόνων μας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς με κάποιο μαγικό τρόπο, όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις, τον έχουν καταχωρημένο και μας στέλνουν sms.

SMSΠλέον όμως, η κατάσταση αυτή έχει ξεφύγει εντελώς. Πρόσφατα, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η Καλλιόπη στο Facebook, ανήλικο μέλος της οικογένειας της έλαβε ένα ερεθιστικά προκλητικό, ροζ μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο του.

Το μήνυμα αυτό έγραφε:

[blockquote style=”2″]Μόλις βγήκα από το μπάνιο και στάζω.. θα έρθεις; Τηλεφώνησέ μου στο … Έλα να μου κάνεις μασάζ σε όλο μου το σώμα και θα σε αποζημιώσω..!!»[/blockquote]

Όπως η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της, κάλεσε τον αριθμό που αναγράφετε στο μήνυμα ώστε να σταματήσουν να έρχονται τέτοιου είδους μηνύματα – παρεμπίπτοντος στον αριθμό αυτό απαντά πάντοτε τηλεφωνητής – ενώ αναμένεται να προχωρήσει και σε καταγγελία στο Γραφείο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συγκεκριμένες εταιρείες παροχής κινητής τηλεφωνίας, πολύ εύκολα και με το σχετικό αντίτιμο, δίνουν πρόσβαση σε δεδομένα ή αναλαμβάνουν οι ίδιες την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων στους πελάτες τους. Άντε όμως να το αποδείξεις…

Tags:
Cheap Website Traffic