22/01/2016 20:11

Απόπειρα φόνου στην περιοχή Ανθούπολης – Στο νοσοκομείο 45χρονος

Με όπλο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γνωστό στην αστυνομία πρόσωπο έριξε με όπλο εναντίον 45χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι στην περιοχή Λακατάμιας – Ανθούπολης.

Αν και  αρχική πληροφόρηση ανέφερε ότι περιστατικό έλαβε χώρα σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, καθώς σύμφωνα με πηγή του i-eidisi, το θύμα βρίσκεται υπό την επήρεια φαρμάκων και παυσίπονων και η περιγραφή που έδωσε στην αστυνομία για το σημείο του περιστατικού δεν ήταν επαρκής.

Το γεγονός αυτό οδηγεί την αστυνομία στην έρευνα όλων των ύποπτων σημείων στην περιοχή, όπως χώρους στάθμευσης, υπεραγορές, ακόμη και τον χώρο στάθμευσης του κέντρου υγείας της περιοχής.

Άφαντος ο ύποπτος

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είναι γνωστό πρόσωπο στις Αρχές . Ο Σ.Μ, αφού πυροβόλησε, έφυγε από τη σκηνή με το αυτοκίνητό του και με μεγάλη ταχύτητα.

Το θύμα βρίσκεται σε ιδιωτικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας και είναι εκτός κινδύνου.

Προσχεδιασμένη η αποψινή απόπειρα – Το έγραψε και στο Facebook o ύποπτος!
Με δύο αναρτήσεις στο Facebook, ο ύποπτος για το αποψινό συμβάν, είχε γράψει ότι αγόρασε όπλο, σε δύο διαφορετικές αναρτήσεις την ίδια μέρα (5/1). Η μια μάλιστα έμοιαζε με μαντινάδα.

 

Tags: