12/01/2016 11:37

Λήψη καταθέσεων από εκπροσώπους της HSBC στο πλαίσιο των ερευνών για την κατάρρευση της οικονομίας

Καταθέσεις από εκπροσώπους της τράπεζας HSBC έλαβαν δυο μέλη της ανακριτικής ομάδας για την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας που μετέβησαν αυτό τον μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, κληθείς να σχολιάσει σχετικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως μετά την επιστροφή των δυο ανακριτών στην Κύπρο ενημερώθηκε σχετικά ο Γενικός Εισαγγελέας και το περιεχόμενο αυτών των καταθέσεων αξιολογείται πολύ προσεκτικά μαζί με το υπόλοιπο μαρτυρικό υλικό που έχει ήδη ληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής, δυο ανακριτές που ασχολούνται με τα θέματα της οικονομίας επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο, από τις 4 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου”, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

“`Εχουν ληφθεί καταθέσεις από συγκεκριμένους εκπροσώπους της τράπεζας HSBC και αφού επέστρεψαν στην Κύπρο ενημερώθηκε σχετικά ο Γενικός Εισαγγελέας, και το περιεχόμενο αυτών των καταθέσεων αξιολογείται πολύ προσεκτικά με το υπόλοιπο μαρτυρικό υλικό που έχει ήδη ληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση”, πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως άλλοι δυο ανακριτές είχαν μεταβεί για τον ίδιο λόγο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον περασμένο Νοέμβριο.

Tags:
Cheap Website Traffic