15/12/2015 20:05

Ο 62χρονος στην Λάρνακα φώναξε «θα σας σφάξω» πριν πάρει το όπλο!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έθεσε υπό τετραήμερη κράτηση ένα 62χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα με σκοπό να εκφοβίσει το γιο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα, ενώ ο 62χρονος βρισκόταν σπίτι του μαζί με τη σύζυγο και το γιο τους, σε κάποια στιγμή και για ασήμαντη, όπως αναφέρεται αφορμή, άρχισε να λογομαχεί μαζί τους.

Ο 62χρονος φέρεται με μαχαίρι με λεπίδα δέκα εκατοστών να απείλησε τη σύζυγο και τον γιο του και φέρεται, επίσης, να φώναξε «θα σας σφάξω». Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος κρατώντας το μαχαίρι κινήθηκε εναντίον του γιου του, ο οποίος κατάφερε να αποφύγει το κτύπημα ωστόσο ο πατέρας μπήκε στο υπνοδωμάτιο του έχοντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο.

Βλέποντας τον πατέρα του ο γιος βγήκε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο του για να διαφύγει ωστόσο καθώς απομακρυνόταν ο 62χρονος φέρεται να έριξε εναντίον του οχήματος ένα πυροβολισμό, χωρίς να το πλήξει.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο πατέρας μπήκε στο δικό του αυτοκίνητο έχοντας μαζί το κυνηγετικό όπλο και αναχώρησε από το σπίτι του.

Δύο περίπου ώρες αργότερα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν το αυτοκίνητο του 62χρονου σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λάρνακα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 62χρονος ο οποίος ανακρινόμενος ανέφερε ότι πυροβόλησε κατά του οχήματος επειδή φοβήθηκε ότι θα δεχόταν επίθεση από το γιο του.

Ο 62χρονος υπέδειξε στην Αστυνομία τον χώρο όπου πέταξε το άδειο φυσίγγιο μετά που πυροβόλησε στον αέρα εναντίον του αυτοκινήτου του γιου του. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 62χρονου η Αστυνομία εντόπισε επίσης το πιστονάκι του φυσιγγίου. Ο 62χρονος παρουσιάστηκε τη Κυριακή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Tags: