11/12/2015 20:10

Κινηματογραφικές πρεμιέρες της βδομάδας (11/12)

Οι ταινίες της βδομάδας 11 Δεκεμβρίου 2015

Τρείς οι πρεμιέρες για αυτή την βδομάδα, με τους κινηματογραφόφιλους σίγουρα να τις περιμένουν με ανυπομονησία. Και οι τρεις πρεμιέρες αποτελούν μεταφορά μυθιστορημάτων στην μεγάλη οθόνη!!!

Πρώτη και πιθανόν μια από τις καλύτερες ταινίες του 2015, το In the Heart of the Sea“. Η ταίνία παρουσιάζει την επική σύγκρουση μιας ομάδας ναυτικών με το γιγαντιαίο κήτος που ενέπνευσε το κλασικό βιβλίο «Μόμπι Ντικ».

Η δευτερή πρεμίερα της βδομάδας “Goosebumbs” μας ταξιδεύει στην  Sci-fi εφηβική λογοτεχνία που ζωντανεύει, διάσημα τέρατα που παίρνουν σάρκα και CGI οστά. Η περιπέτεια και άφθονος Τζακ Μπλακ σαρκασμός κάνουν το «Goosebumps» μία ευχάριστη ταινία φαντασίας για τις νεαρές ηλικίες.

Τρίτη πρεμιέρα και υποψήφια για 5 Χρυσές Σφαίρες το “Carol” που διεκδικεί βραβεία σε πέντε κατηγορίες, ανάμεσα στα οποία αυτό της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και δύο (2!) στην κατηγορία του Α’ γυναικείου ρόλου – τόσο για την Κέιτ Μπλάνσετ όσο και για την Ρούνι Μάρα. Το “Carol” αναβιώνει με ξεχωριστό στιλ και νοσταλγική ρομαντική διάθεση τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50, για να αφηγηθεί μία δυνατή ερωτική ιστορία που αψηφά όλα τα κοινωνικά ταμπού.

Περισσότερες πληροφορίες και trailer για τις τρείς ταίνιες μπορείτε να βρείτε:

In the Heart of the Sea

Goosebumbs

Carol

[blockquote style=”3″]Προβολή: K-Cineplex, Rio Cinemas[/blockquote]

Tags:
Cheap Website Traffic