09/12/2015 10:19

Ο Justin Bieber θέλησε να μάθει την ταυτότητα ενός άγνωστου κοριτσίου – Οι εκατομμύρια followers του έψαξαν και το βρήκαν!

Ο Justin Βieber κατάφερε σήμερα να προκαλέσει ψηφιακό χαμό εξαιτίας μιας φωτογραφίας ενός πολύ όμορφου κοριτσιού που δημοσίευσε στο instagram.

Το μόνο που έκανε ο τραγουδιστής ήταν να δημοσιεύσει τη φωτογραφία μιας άγνωστης στο λογαριασμό του και να σχολιάσει “Omg who is this!!”

Η κοπέλα, που μοιάζει πολύ με το διεθνές τοπ μοντελ Irina Shayk, προκάλεσε φρενίτιδα στους εκατομμύρια followers που ξεκίνησαν το “ανθρωποκυνηγητό” στο ίντερνετ για να την εντοπίσουν, ενώ και δεκάδες μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση προκειμένου να βρεθεί η εντυπωσιακή μελαχρινή. Για μερικές ώρες, το άγνωστο αυτό κορίτσι, ήταν η πιο περιζήτητη γυναίκα του ίντερνετ. Eκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα γέμισαν το instagram του Βieber, κάποιες beliebers έδιναν πληροφορίες, κάποιες άλλες προσπαθούσαν να πείσουν πως το πρόσωπο που αναζητούσε ο τραγουδιστής ήταν φίλη τους και εκείνες με το περισσότερο θράσος, ισχυρίζονταν πως ήταν αυτές στη φωτογραφία.

Όπως αναμενόταν, όταν αναθέτεις τέτοια αποστολή σε 47 εκατομμύρια ανθρώπους, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Μετά από λίγο άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες φωτογραφίες του κοριτσιού και μέχρι το απόγευμα, το μυστήριο είχε λυθεί.

Όπως όλα δείχνουν το κορίτσι ονομάζεται Cindy Kimberly και έχει λογαριασμό στο instagram. Mετά την αποκάλυψη, οι followers της αυξάνουν συνεχώς και οι φωτογραφίες της έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Όπως ήταν λογικό, όλη αυτή η φασαρία έφτασε και στην κοπέλα της φωτογραφίας. Πριν από λίγες ώρες, η Kimberly έκανε την πρώτη δήλωση και σχολίασε πως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει. Επιπλέον έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει Twitter και πως διατηρεί μόνο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ και μια σελίδα στο tumblr. Όλα τα άλλα προφίλ που έκτοτε έχουν εμφανιστεί είναι ψεύτικα. Τα νέα δεν είναι βέβαιο πως έχουν φτάσει στον Bieber καθώς ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει κάτι νεότερο και δεν έχει επανέλθει.

921713_fgg

921714_fdf

921716_wolfie1

921717_tumblr_static_6vokbo3h310cko8kk40sgs8sk_-1-

lifo.gr

Tags:
Cheap Website Traffic