23/11/2015 08:48

Τουρκοκύπριος κατήγγειλε έναν εθνοφρουρό και δύο Τουρκοκύπριους – Του πυροβόλησαν το αυτοκίνητο καθώς οδηγούσε!

Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου εναντίον δύο Τουρκοκυπρίων, κατοίκων Ανδρολύκου, καθώς και ενός εθνοφρουρού, σε σχέση με διερευνόμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον άλλου Τουρκοκύπριου ομοχώριου τους.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του philenews, καταγγέλθηκε την Κυριακή 23/11 στην Αστυνομία από τον παραπονούμενο, ο οποίος απέδωσε το επεισόδιο σε διαφορές του με τους δύο Τουρκοκύπριους.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου, ενώ χθες το μεσημέρι βρισκόταν στο αυτοκίνητο του σε δρόμο της Ανδρολύκου, πρόσεξε τα τρία πρόσωπα να τον κοιτάζουν, κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο. Αν και προχωρώντας με το όχημα του, όπως είπε, άκουσε πυροβολισμούς, εντούτοις δεν έδωσε σημασία δεδομένου ότι ήταν μέρα κυνηγίου η χθεσινή και δεν πήγε ο νους του σε κάτι άλλο.

Όταν ωστόσο στάθμευσε στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι το όχημα του είχε βληθεί από σκάγια κυνηγετικού. Αμέσως έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και κατονόμασε τους δύο Τουρκοκύπριους, ηλικίας 25 και 15 ετών, ως δράστες της επίθεσης εναντίον του αναφέροντας ότι είχε προσωπικές διαφορές μαζί τους.

Η Αστυνομία εξέδωσε εναντίον των δύο, καθώς και του Ελληνοκύπριου εθνοφρουρού που ήταν μαζί τους την επίμαχη χρονική στιγμή, εντάλματα σύλληψης προς διακρίβωση των γεγονότων.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Tags: