15/11/2015 19:52

Τα αισχρά μηνύματα που έστελνε ο 34χρονος από τη Λάρνακα και ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Όλα άρχισαν με την διερεύνηση της δολοφονίας Daniela Rosca από την Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από φίλες της που την αναζητούσαν.

Μέσα στο πλαίσιο των διαφόρων εξετάσεων της υπόθεσης, η Αρχές κάλεσαν στα γραφεία του Τ.Α.Ε. Λάρνακας διάφορα πρόσωπα που σχετίζονταν με το θύμα και από τα όσα ανάφεραν, διαπιστώθηκε ότι τα τελευταία χρόνια, το θύμα ζούσε μια πολύ έντονη ζωή, αφού διατηρούσε παράλληλους ερωτικούς δεσμούς με διάφορα πρόσωπα, τα οποία ουσιαστικά την συντηρούσαν οικονομικά, αφού η ίδια δεν εργαζόταν και δεν είχε άλλα εισοδήματα. Μεταξύ των προσώπων αυτών ήταν και ο 34χρονος ο οποίος διατηρεί γυμναστήριο στην Λάρνακα.

Ο εν λόγω κύριος, φαίνεται ότι είχε για χόμπι την αλλαγή αριθμών κινητής, πέραν του ότι χρησιμοποιούσε την δική του η οποία είναι με μηνιαία συνδρομή σύνδεση.

Από τις έρευνες αλλά και την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, τα οποία ακούστηκαν στο Δικαστήριο, ο 34χρονος είχε και ένα βίτσιο με τα χυδαία, hot, ροζ, πιπεράτα μηνύματα!

Τόσο hot που: «Το δε περιεχόμενο των μηνυμάτων είναι τόσο αισχρό που θα ήταν ‘άκομψο’ εκ μέρους μου να το αναφέρω δημόσια» ακούστηκε στο Δικαστήριο.

Ωστόσο το i-eidisi εξασφάλισε το δείγμα αυτών των μηνυμάτων, το οποίο είχε ως παραλήπτες γυναίκες που είτε ήταν είτε είναι πελάτισσες του, είτε συνεργάζονταν με τον 34χρονος.

Τα μηνύματα είναι τόσο αισχρά που δεν μπορούν να αναμεταδοθούν δημόσια, ωστόσο πιο κάτω σας μεταφέρουμε ένα από αυτά, πολύ καμουφλαρισμένο: «answer na t0n akouseis pou t0n p€zw gia ton c070 sou k4v7@»

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic