15/11/2015 21:09

Άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά οι οδηγίες που δόθηκαν στους Αστυνομικούς

Σε πλήρη επικοινωνία με τις ξένες αρχές βρίσκεται η Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ η Αστυνομία σήμερα ένα «γερό ντου» ελέγχοντας βιβλιάρια.

Πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Θησέας Ιωάννου, από νωρίς το πρωί άρχισαν νέες έρευνες στα στοιχεία τα οποία είχαν δώσει στις αρχές της Δημοκρατίας πρόσφυγες που έφτασαν με πλοιάρια στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οδηγίας, είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή έρευνες στα διαβατήρια και τα άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα που είχαν στην κατοχή τους, και αυτά παραλήφθηκαν από τις αρχές, για να διαπιστωθεί εάν είναι αυθεντικά ή πλαστά.

Κάθε νέο στοιχείο που εντοπίζουν οι κυπριακές αρχές, να σημειωθεί ότι διαβιβάζεται στις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες είχαν επικοινωνία και με τη διοίκηση των Βρετανικές Βάσεων, και ζήτησαν νέα έρευνα στα στοιχεία προσφύγων οι οποίοι διαμένουν εδώ και εβδομάδες στο έδαφος τους.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό ότι ότι ανάμεσα στους συγκεκριμένους πρόσφυγες είχαν εντοπιστεί πέντε πρόσωπα τα οποία διασυνδέθηκαν με τρομοκρατικές οργανώσεις, και οι κυπριακές αρχές έχουν ζητήσει από τις Βάσεις τα στοιχεία τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν οι Βάσεις ανταποκρίθηκαν.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic