07/11/2015 16:25

Για άλλη μια φορά…

Όχι, δεν πρόκειται να μιλήσω για το τραγούδι που περιέχει τον τίτλο του άρθρου αλλά για την κατάσταση που επικρατεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελέυταια χρόνια.Για άλλη μια φορά λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ αναζητά προπονητή στα μέσα της περιόδου,για άλλη μια φορά αμφισβητείται έντονα απο τον κόσμο της και οχι μόνο,για άλλη μια φορά θα τρέχει ξωπίσω τους υπόλοιπους απο τον πρώτο κιόλας γύρο και άλλα τόσα ”για άλλη μια φορά”μπορώ να γράψω που δεν θα τελειώσω ποτέ.

[social title=”Ένα κείμενο” subtitle=”Του Σταύρου Πέτρου” link=”https://www.facebook.com/stavros.petrou” icon=”fa-facebook”]
12204669_1142180822478423_2054590664_nΤα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιεί μια πορεία δυσανάλογη του κόσμου και της ιστορίας της.Οι αριθμοί μιλάνε απο μόνοι τους ( 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα απο το 2005 μέχρι και σήμερα),αριθμοί πολύ μικροί αν αναλογιστεί κανείς τι έχει πετύχει ο σύλλογος της Λευκωσίας στα 67 χρόνια ζωής του.

Όπως και τα προηγόυμενα χρόνια έτσι και φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού βρίσκεται 10 βαθμόυς μακριά απο την κορυφή απο την 10η κιόλας αγωνιστική.Δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα η διαφορά του βαθμολογικού πίνακα όσο η ανικανότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί στα πόδια της.

Ο κόσμος έχει κουραστέι να βλέπει τα ίδια σε επανάληψη κάθε χρόνο,η διοίκηση μοίαζει ανίκανη,προπονητής για την ώρα δεν υπάρχει και οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές δεν φαίνονται διατεθιμένοι να πετάνε βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων.

Βέβαια είναι και τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα όμως οταν είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο DNA σου να πρωταγωνιστείς κάτω υπο οποιεσδήποτε συνθήκες ή τουλάχιστον να έχεις μια αξιοπρεπή παρουσία κάτι που μέχρι τώρα δεν πράττει.

Οσο για την αλλαγή προπονητή δεν ξέρω αν είναι σωστή ή λάθος πάντως το έργο με την αλλαγή τεχνικού στα μέσα της περιόδου το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές και δεν πέτυχε εκτός απο κάποιες περιπτώσεις (βλέπε Τόνι Σαβέβσκι).

Πάντως όποιος και να είναι αυτός που θα αναλάβει το ναυάγιο που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να τραβήξει πολύ μεγάλο κουπί μέχρι το σωματείο να δει άσπρη μέρα με τις πιθανότητες να τα καταφέρει να μην είναι και πολλές.

Όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείτε να βρει την φόρμουλα και να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αρμόζει.Φτάνουν τα λόγια και οι δικαιολογίες αφού και ο πιο ευκολόπιστος πράσινος οπαδός δεν πείθετε πλέον,απο δω και πέρα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις.Επιβάλλεται αυτός ο ιστορικός σύλλογος να ανακτήσει την χαμένη αξιοπρέπεια του με κάθε δυνατό τρόπο.Θα τα καταφέρει ή για άλλη μια φορά θα συνεχίσει την κατρακύλα των τελευταίων χρόνων;

Ιδωμεν..

Tags: