07/11/2015 10:43

Εφαρμόστηκε το διάταγμα για τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ

Ο ΟΣΕΛ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ζήτησε τη βοήθεια των Αρχών για να εφαρμόσει το διάταγμα του Δικαστηρίου, αργά χθες βράδυ, και να αποκτήσει πρόσβαση στα εγκλωβισμένα λεωφορεία στο Σταθμό Αρεδιού, κάτι το οποίο έγινε κατορθωτό τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕΛ, “δυστυχώς οι αρχικοί έλεγχοι οι οποίοι έγιναν στα λεωφορεία με την βοήθεια εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων της αντιπροσωπείας του κατασκευαστή, κατέδειξαν ότι τα λεωφορεία έχουν υποστεί σωρεία κακόβουλων ζημιών οι οποίες σε πρώτο βαθμό έχουν ακινητοποιήσει τα λεωφορεία ενώ δημιουργούν και σοβαρό θέμα ασφάλειας των οδηγών και των επιβατών”.

b_qq7

Επιπλέον, ο χώρος στο Σταθμό Λεωφορείων στο Αρεδιού έχει καταστραφεί με την κατασκευή ορυγμάτων και αναχωμάτων και έχει καταστεί μη προσβάσιμος, προστίθεται.

Ο ΟΣΕΛ, στην ανακοίνωσή του, “καταδικάζει έντονα όλες αυτές τις πράξεις οι οποίες θα κοστίσουν στο δημόσιο πολλές χιλιάδες ευρώ και έχουν”, όπως αναφέρει, “γίνει από τον κ. Τάσο Μιχαηλίδη και την οικογένεια του, στα πλαίσια της δήθεν διαμαρτυρίας του για έλλειψη ασφάλειας στις οδικές μεταφορές και διασπάθιση δημόσιου χρήματος”.

Ο ΟΣΕΛ απολογείται τόσο στο επιβατικό κοινό όσο και στην κοινή γνώμη για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται.

“Η μόνη οδός την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο Οργανισμός είναι ενέργειες εντός του πλαισίου της νομιμότητας με τη βοήθεια των αρχών, διαδικασία η οποία δυστυχώς φαίνεται να παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο θα έπρεπε”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, ο ΟΣΕΛ προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες με στόχο την επανέναρξη της τακτικής υπηρεσίας στις ορεινές κοινότητες οι οποίες επηρεάζονται, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, με λεωφορεία που έχουν εξασφαλιστεί από άλλες πηγές.

Τα λεωφορεία του ΟΣΕΛ στο Σταθμό Αρεδιού θα καθυστερήσουν αρκετές μέρες μέχρι να επανενταχθούν στο στόλο του ΟΣΕΛ αφού θα πρέπει πρώτα να επιδιορθωθούν και να διασφαλιστεί ότι μπορούν να μεταφέρουν το επιβατικό κοινό με ασφάλεια, καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags:
Cheap Website Traffic