06/11/2015 09:32

Υπ. Μεταφορών: «Αν χρειαστεί ο ΟΣΕΛ θα πρέπει να βρει άλλα λεωφορεία»

Αν χρειαστεί, ο Οσέλ θα πρέπει να βρει άλλα λεωφορεία για να αρχίσουν να γίνονται οι διαδρομές στην ορεινή περιοχή Λευκωσίας, ξεκαθαρίζει ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης.

Μιλώντας στο τρίτο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ότι έδωσε ήδη οδηγίες στους συνεργάτες του για να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ μίλησε και με τον Αρχηγό Αστυνομίας για το θέμα που αφορά τον εγκλωβισμό των λεωφορείων στο Αρεδιού.

Εχει επίσης σταλεί επιστολή στον Οσέλ, ανέφερε ο κύριος Δημητριάδης, στην οποία τονίζεται ότι είναι δικό του θέμα η επίλυση των διαφορών με τους μετόχους και ότι πρέπει να φροντίσει η διεύθυνση της εταιρείας να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις που απορρέουναπό τη σύμβαση με το κράτος.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Οσέλ Ιορδάνης Ιορδάνους μιλώντας επίσης στο Τρίτο είπε ότι αναμένει κίνηση από την Αστυνομία για απεγκλωβισμό των λεωφορείων στο Αρεδιού. Σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένα 27 λεωφορεία αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ, των οποίων κάποιοι έχουν ξεφουσκώσει χθες βράδυ και τα ελαστικά ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν.

Σε ότι αφορά τις διαδρομές, ο κύριος Ιορδάνους είπε ότι σήμερα έχουν γίνει κανονικά όλες οι διαδρομές για μεταφορά μαθητών, πλην αυτής που αφορά το Περιφερειακό Δημοτικό Παλαιχωρίου και του Δημοτικού Σχολείου στο Γούρρι.

Πηγή: ΡΙΚ

Tags:
Cheap Website Traffic