05/11/2015 16:54

ΡΙΚ: Με ένα σίγουρο χαρτί πάει φέτος η Κύπρος στο Διαγωνισμό της EUROVISION

Με ένα σίγουρο χαρτί πάει φέτος η Κύπρος στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION 2016, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 10, 12 και 14 Μαίου 2016, το δημοφιλές συγκρότημα MINUS ONE, αναφέρει το ΡΙΚ.

Για αυτή την ανάθεση της εκπροσώπησης το συγκρότημα MINUS ONE,  μίλησε στη Τζένη Πατάλα και το ΡΙΚnews.

Πως νοιώθετε που θα εκπροσωπήσετε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision το 2016;

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη. Η Eurovision για μας είναι ένα τεράστιο event το οποίο όσο και να «κατηγορήθηκε» από κάποιους στα χρόνια δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό βήμα για ένα καλλιτέχνη.

Η ανάθεση που μας έκανε το ΡΙΚ έρχεται να δικαιώσει την περσινή προσπάθεια μας.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μας κάνει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πάμε εμείς και η Κύπρος καλά.

Πιστεύουμε πως το ΡΙΚ τα τελευταία χρόνια δείχνει να κάνει την σωστή κίνηση ψάχνοντας πάλι για νέα ταλέντα και δίνοντας βήμα σε αυτά. Ο διαγωνισμός της Eurovision όταν ξεκίνησε, και για πολλά χρόνια είχε σκοπό να δώσει βήμα και να αναδείξει καινούργια και αξιόλογα ταλέντα της κάθε χώρας, και να δείξει τον χαρακτήρα της. Σιγά σιγά εξελίχτηκε σε καθαρό διαγωνισμό μεταξύ χωρών, ειδικά από τότε που επετράπησαν τραγούδια σε όποια γλώσσα θέλει η κάθε χώρα, οπότε ξεκίνησαν οι αναθέσεις σε πασίγνωστους καλλιτέχνες με σκοπό απλά την νίκη. Η επιλογή μας, αλλά και η περσινή διαδικασία έδειξε πως δίνεται ξανά αυτό το βήμα και η ευκαιρία σε ταλαντούχα αλλά όχι διάσημα άτομα.

minus One

Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΡΙΚ το τραγούδι, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό σε χρόνο που θα ανακοινωθεί, θα είναι μια συνεργασία του συγκροτήματος σας με τον επιτυχημένο Σουηδό συνθέτη Thomas G:Son σε πιο στάδιο βρίσκεστε;

Ήδη ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε διάφορες ιδέες. Ως συγκρότημα, κάνουμε συλλογική δουλειά. Ο καθένας βάζει τις ιδέες του, τις συνδέουμε τις δοκιμάζουμε στις πρόβες, και καταλήγουμε σε τραγούδια. Από αυτή τη διαδικασία μπορεί να βγουν και περισσότερα από ένα κομμάτια. Η συνεργασία με τον Τhomas G: Son ο οποίος έχει τεράστια πείρα στο θέμα Eurovision τώρα αρχίζει . Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.

Τι περιμένετε να κερδίσετε από αυτή τη συμμετοχή σας στη Eurovision;

Η Eurovision για μας δεν είναι στόχος, αλλά ένα βήμα. Μεγάλο βήμα βέβαια. Είναι ένα ακόμα σκαλί, που ανεβαίνουμε ως συγκρότημα. Έχουμε μακρά μουσική πορεία, ως μονάδες και ως Minus One και πίσω μας αλλά και μπροστά μας.

Στόχος μας δεν είναι η καριέρα στην Κύπρο ή Ελλάδα αλλά το παγκόσμιο.

Πηγή: ΡΙΚ

Tags:
Cheap Website Traffic