04/11/2015 22:04

Δύο μικρές δίδυμες που το την είδαν κυρ(ρ)ίες (Φωτογραφίες)

Περισσότερους από 21.000 followers έχουν στο Instagram οι δίδυμες Bella και Chloe Abir- και ακόμα δεν έχουν τελειώσει ούτε το νηπιαγωγείο.

Οι τετράχρονες είναι κόρες της δημοσιογράφου και κοσμικογράφου Lucy Abir η οποία εξήγησε πως οι μικρές απέκτησαν μεγάλο «ρεύμα» στα social media από τότε που τις έντυσε σαν την Audrey Hepburn στη θρυλική ταινία «Breakfast at Tiffany» όπου υποδυόταν τη Holly Golightly.

kasodfusa9

Τα κορίτσια πόζαραν για φωτογραφίες που μπήκαν στις προσκλήσεις για το πάρτι των γενεθλίων τους και αυτό ήταν!

«Ο κόσμος άρχισε να μας ακολουθεί, έβγαζαν τα κορίτσια φωτογραφίες με τα κινητά τους και τις ανέβαζαν στα social media», περιγράφει.

Η Bella και η Chloe, που είναι γνωστές ως «The Royal Twins» στο Instagram, ποζάρουν συχνά για φωτογραφίες άλλοτε χαριτωμένες κι άλλοτε κάπως κιτς, με ρούχα ασορτί που πάντα επιλέγει η μαμά τους.

Η ίδια πάντως επιμένει πως η κάθε μία έχει το δικό της προσωπικό στιλ: «Η Chloe είναι αυταρχική, της αρέσουν τα χρωματιστά φωτεινά ρούχα. Η Bella είναι σοφιστικέ, μια μικρή ντίβα που αγαπά τα κλασικά και ουδέτερα χρώματα», εξηγεί.

Η μητέρα τους επιλέγει τα ρούχα τους για τις καθημερινές εμφανίσεις τους ενώ για το Halloween τις έντυσε Karl Lagerfeld και Anna Wintour…

kasodfusa6

Πέρσι είχαν ντυθεί… τσάντες Chanel.

kasodfusa7

Δείτε φωτογραφίες

kasodfusa2kasodfusa3kasodfusa4kasodfusa5kasodfusa8kasodfusa10

Tags:
Cheap Website Traffic