04/11/2015 12:48

Αλλαγές και στα events του Facebook

Το Facebook στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης, ανάπτυξης και μετεξέλιξης του, έχει ήδη προβεί σε καινούργιες αλλαγές, αυτή την φορά στα events

Εάν ανήκατε σε αυτούς τους χρήστες του Facebook που απαντούσαν σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις και events στο κοινωνικό δίκτυο με ένα αμφιλεγόμενο “ίσως” (ή “maybe” στην αγγλική βερσιόν) δεν θα έχετε πλέον αυτή την επιλογή, αφού εδώ και λίγες μέρες, όπως σημειώνουν αρκετά σάιτ, αντικαταστάθηκε με την επιλογή “ενδιαφέρομαι” (ή “interested” στην αγγλική βερσιόν) .

Screen_Shot_2015-11-02_at_21.58.51.png

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Facebook, η αλλαγή αυτή, που είχε μπει στο τελικό στάδιο δοκιμής εδώ και αρκετό καιρό, αποκαλύφθηκε σήμερα στην πλειοψηφία των χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο, και αφορά σε δημόσιες εκδηλώσεις, ενώ στά ιδιωτικά events η επιλογή “ίσως” παραμένει ενεργή.

Με αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές των event έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον πραγματικό αριθμό όσων θα παρευρεθούν σε μια εκδήλωση, αναφέρει η ανακοίνωση. Πάντως εάν κάποιος επιλέξει το “ενδιαφέρομαι” θα συνεχίσει να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με την εκδήλωση.

Πηγή

Tags: